Κάρπαθος: Η απάντηση του εστιατορίου για το τηγάνισμα των ζωντανών ψαριών

«Δεν αποτελεί πρακτική μας ούτε ο βασανισμός, ούτε η κακοποίηση ζώων»

Κάρπαθος: Η απάντηση του εστιατορίου για το τηγάνισμα των ζωντανών ψαριών- εκπομπή "Πρωινό μας" ΣΚΑΪ

Την απάντησή της δίνει για πρώτη φορά η πλευρά του εστιατορίου στην Κάρπαθο, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από βίντεο που δείχνει να τηγανίζονται ζωντανά τα ψάρια στην κουζίνα του καταστήματος.

Τηγάνισμα ζωντανών ψαριών: «Κακούργημα η βασανιστική θανάτωση ζώων»

«Θέλουμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας λύπη για το μεμονωμένο αυτό συμβάν, καθώς είναι εκ διαμέτρου αντίθετο στις αρχές και τις αξίες μας.

Τονίζουμε πως επ' ουδενί δεν αποτελεί πρακτική του καταστήματος μας, ούτε ο βασανισμός, ούτε η κακοποίηση ζώων και πως εναντιωνόμαστε κατηγορηματικά σε τέτοιου είδους ενέργειες. 

Σάλος με καταγγελία για τηγάνισμα ζωντανών ψαριών -«Σπαρταρούσαν μαρτυρικά»

Τέλος, σας διαβεβαιώνουμε ότι λαμβάνουμε το ζήτημα πολύ σοβαρά υπόψιν μας και θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι η ποιότητα των προϊόντων και η με σεβασμό μεταχείριση των ζώων παραμένουν στο επίκεντρο της λειτουργίας μας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το εστιατόριο.

Υπενθυμίζεται ότι η είδηση έγινε γνωστή μετά από καταγγελία πολίτη στο Α.Τ Καρπάθου. Ωστόσο, το επίμαχο βίντεο αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από λογαριασμό του ιδίου του εστιατορίου. Έκτοτε, έχουν υπάρξει πολλές αντιδράσεις για τη βασανιστική θανάτωση των ζώων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top