Σάλος με καταγγελία για τηγάνισμα ζωντανών ψαριών -«Σπαρταρούσαν μαρτυρικά»

Καταγγελία για ταβέρνα στην Κάρπαθο

Όσα είπε για το περιστατικό η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας «Νέμεσις» για το Περιβάλλον και τα Ζώα κ. Νατάσα Μπομπολάκη /  Η συνέντευξη στον Ανέστη Συμεωνίδη και το star.gr

Σάλος έχει προκληθεί με βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου που φέρεται να τραβήχτηκε σε ταβέρνα της Καρπάθου και δείχνει πως τηγάνιζαν ψάρια ενώ ήταν ζωντανά.

Σοκαριστικό βίντεο: Ανήλικος κακοποιεί κουτάβια - Νεκρά τέσσερα από αυτά

Μετά τη δημοσίευσή του βίντεο έχει προκληθεί θύελλα αντιδράσεων ενώ έχει γίνει σχετική καταγγελία από την Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα και το κυνήγι, «Νέμεσις».

Σάλος με ταβέρνα που τηγάνιζε ζωντανά ψάρια

Στο βίντεο που προέρχεται από story στο Instagram φαίνεται η κουζίνα του καταστήματος όπου ψάρια τηγανίζονται ζωντανά.

Συγκεκριμένα, ρίχνουν τα ψάρια στο αλεύρι ενώ εκείνα φαίνεται πως είναι ζωντανά και αναπηδούν και στη συνέχεια τα βάζουν στο καυτό λάδι και εκείνα σπαρταρούν.

Σε σχετική της δημοσίευση στη σελίδα της στο Facebook η «Νέμεσις» η Πανελλήνια Οργάνωση για το περιβάλλον, τα ζώα και την κατάργηση του κυνηγιού αναφέρει: «Πολύ σκληρό βίντεο. Κάρπαθος, έβαζε ζωντανά τα ψάρια στο τηγάνι, που σπαρταρούσαν με μαρτυρικό τρόπο».

Πάτρα: Έδεσε με αλυσίδα τον σκύλο του και τον έσερνε από το αυτοκίνητο

«Έγινε καταγγελία από πολίτη στο ΑΤ Καρπάθου, το οποίο παραξενεμένο ρωτούσε που υπάγεται αυτή η περίπτωση. Εξηγήσαμε που υπάγεται (έλεος όμως) και ενημερώσαμε ότι πρόκειται για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ , βασανιστική θανάτωση ζώου» προσθέτει η «Νέμεσις».

«Μερικοί έχουν αποκτηνωθεί τελείως» αναφέρει ένα από τα σχόλια κάτω από το βίντεο ενώ άλλος χρήστης του Facebook ζητά αυτός που τηγανίζει τα ψάρια ζωντανά να φυλακιστεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top