Σοκαριστικό βίντεο: Ανήλικος κακοποιεί κουτάβια - Νεκρά τέσσερα από αυτά

Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες

Ένα σοκαριστικό βίντεο που δείχνει ένα αγόρι μόλις 10 ετών σε χωριό των Σερρών να κακοποιεί βάναυσα μικρά κουτάβια και έναν φίλο του να τραβάει με το κινητό, προκαλεί αντιδράσεις και εισαγγελική παρέμβαση. 

Ένας μαθητής δημοτικού μέσα σε αποδυτήρια πέταξε με μανία κουτάβια από μεγάλο ύψος, τα πάτησε, τα χτύπησε και εμπόδισε ακόμα και την αναπνοή τους, την ώρα που ένας 14χρονος φίλος του κατέγραφε την απίστευτη βιαιότητα σε βίντεο.

Σέρρες: Ανήλικος κακοποιεί κουτάβια

Το ντοκουμέντο έστειλαν σε συμμαθητές τους και έγινε viral. Όμως γρήγορα έφτασε στην πρόεδρο της φιλοζωικής της περιοχής, η οποία έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα Νιγρίτας και κατήγγειλε το περιστατικό.

Η αστυνομία ταυτοποίησε τους δύο ανηλίκους. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο 10χρονος ζει μόνο με τον παππού του, ενώ ο 14χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η κακοποίηση ζώων είναι πλέον κακούργημα και έτσι αυτεπάγγελτα παρενέβη ο εισαγγελέας. Ζήτησε να παραλάβει όλο το προανακριτικό υλικό για να ασκήσει ανάλογες διώξεις.

Από τα επτά κουτάβια ζωντανά βρέθηκαν μόνο τα τρία και είνα καλά στην υγεία τους. Τα άλλα τέσσερα εντοπίστηκαν νεκρά, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων.

Σέρρες: Νεκρά τα τέσσερα κουτάβια που κακοποίησε ανήλικος


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top