Κηφισίας: Μηχανή παρέσυρε ηλικιωμένη και τρίχρονο παιδί

Έξι πεζοί έχουν παρασυρθεί τις τελευταίες δύο ημέρες στην Αττική

Νέο τροχαίο με παράσυρση πεζού σημειώθηκε πριν από λίγο στη λεωφόρο Κηφισίας. Το ατύχημα σημειώθηκε στη συμβολή με την Εθνικής Αντιστάσεως στο ρεύμα προς Κηφισιά. 

Τροχαίο με έναν νεκρό στη λεωφόρο Αλεξάνδρας

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα επιχείρησε με την τρίχρονη εγγονή της να διασχίσουν κάθετα τη λεωφόρο Κηφισίας από σημείο που δεν έχει ούτε φανάρι ούτε διάβαση. Την ώρα που η γιαγιά με την εγγονή βρίσκονταν στην μεσαία λωρίδα τις παρέσυρε το μηχανάκι που οδηγούσε 35χρονος. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό και το παιδάκι στο νοσοκομείο Παίδων. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως είναι σοβαρά τραυματισμένο. 

Λίγα λεπτά αργότερα, στις 10:00 το πρωί, στην περιοχή του Χίλτον και συγκεκρίμενα επί της Χατζηγιάννη Μέξη, αυτοκίνητο περέσυρε πεζή τραυματίζοντάς την. Μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο έχοντας τις αισθήσεις της.

Είναι το τέταρτο τροχαίο που σημειώνεται στην Αττική μέσα σε δύο μέρες. Τα ξημερώματα της Πέμπτης, ΙΧ που οδηγούσε 44χρονη παρέσυρε έναν 50χρονο πεζό στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο ρεύμα προς Πατησίων, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. 

Ασθενοφόρο μετέφερε τον άτυχο άνδρα στον Ερυθρό Σταυρό, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. 

Χθες, Τετάρτη, σημειώθηκαν άλλα δύο αιματηρά τροχαία. Το πρώτο σημειώθηκε στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Κερατσίνι.

Δύο νεκροί πεζοί μέσα σε λίγες ώρες στην Αθήνα

Μια 77χρονη γυναίκα επιχείρησε να διασχίσει κάθετα τον δρόμο από σημείο, όπου δεν υπήρχε διάβαση πεζών. Διερχόμενο αυτοκίνητο δεν κατάφερε να σταματήσει και την παρέσυρε, με αποτέλεσμα να αφήσει επιτόπου την τελευταία της πνοή. 

Το δεύτερο τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Λένορμαν στον Κολωνό με θύμα έναν άνδρα, πιθανότητα άστεγο, καθώς πάνω του δε βρέθηκαν έγγραφα, ενώ μάρτυρες κατέθεσαν ότι περιφερόταν στην περιοχή. 

Ο άνδρας προσπάθησε να διασχίσει κάθετα τη Λένορμαν, πάλι από σημείο, όπου δεν υπήρχε διάβαση πεζών, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top