Βαρβάκειος: «Της άρπαξα το μαχαίρι και άρχισα να την καρφώνω»

Τι είπε στους αστυνομικούς ο «Χασάπης» της Βαρβακείου

«Δεν κατάλαβε» πώς το έκανα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ο 42χρονος, πρώην σύντροφος της 60χρονης γυναίκας που βρέθηκε δολοφονημένη σε πάρκο απέναντι από τη Βαρβάκειο Αγορά. 

Βαρβάκειος: Ομολόγησε ότι σκότωσε την 60χρονη o πρώην σύντροφός της

«Πήγαμε να κάνουμε χρήση στην πλατεία Θεάτρου. Πήγα στην τουαλέτα και όταν επέστρεψα, μου επιτέθηκε με το μαχαίρι. Είχε πάρει κόκα και είχε γίνει επιθετική. Ήταν ανεξέλεγκτη… Της άρπαξα το μαχαίρι και άρχισα να τη μαχαιρώνω», φέρεται να υποστήριξε ο «χασάπης» της Βαρβακείου για όσα συνέβησαν την περασμένη Τρίτη. 

H αστυνομία μετά από έρευνες κατάφερε να εντοπίσει τον δολοφόνο της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στη Βαρβάκειο Αγορά - Intimenews

H αστυνομία μετά από έρευνες κατάφερε να εντοπίσει τον δολοφόνο της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στη Βαρβάκειο Αγορά - Intimenews

Θύτης και θύμα στο παρελθόν είχαν ερωτική σχέση, όμως συνέχιζαν να διατηρούν επαφές, καθώς τους ένωνε η εξάρτησή τους από τα ναρκωτικά. 

Βαρβάκειος: Με είκοσι μαχαιριές δολοφόνησε την 60χρονη

Εκείνη, σύμφωνα με πληροφορίες, η 60χρονη ήταν μια γυναίκα από ευκατάστατη οικογένεια, η οποία είχε σπουδάσει ψυχολογία και είχε χάσει όλη της την περιουσία. 

Βαρβάκειος: Τι συνέβη το μοιραίο πρωινό

Το πρωί της 23ης Μαΐου συναντήθηκαν στην πλατεία Θεάτρου για να κάνουν χρήση ναρκωτικών. Όπως ισχυρίστηκε ο 42χρονος, η γυναίκα έκανε χρήση κοκαΐνης. Εκείνος πήγε τουαλέτα κι όταν επέστρεψε την βρήκε σε έξαλλη κατάσταση. Η 60χρονη ήταν αυτή που του επιτέθηκε πρώτα, πάλεψαν και τότε εκείνος της άρπαξε το μαχαίρι και άρχισε να την καρφώνει με μανία. Στη συνέχεια την εγκατέλειψε και πήγε στο ξενοδοχείο, όπου διέμενε τον τελευταίο καιρό. 

Βαρβάκειος: Ταυτοποιήθηκε το θύμα - Ποια είναι η γυναίκα που δολοφονήθηκε

Αρχικά η αστυνομία ερευνούσε το ενδεχόμενο της ληστείας, καθώς δίπλα από το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε κομμένο το λουράκι της τσάντας της. Υπέθεσαν λοιπόν ότι ο άνθρωπος που την κατακρεούργησε είχε σκοπό να της αρπάξει την τσάντα. 

Ο 42χρονος υποστήριξε πως η γυναίκα του επιτέθηκε πρώτη με το μαχαίρι κι εκείνος της το άρπαξε και τη σκότωσε -  Intimenews

Ο 42χρονος υποστήριξε πως η γυναίκα του επιτέθηκε πρώτη με το μαχαίρι κι εκείνος της το άρπαξε και τη σκότωσε -  Intimenews

Στη συνέχεια ωστόσο το σενάριο αυτό απορρίφθηκε, καθώς από το υλικό που είχαν καταγράψει κάμερες στις περιοχής αποδείχθηκε πως ο άνθρωπος που τη σκότωσε δεν ήταν ο ίδιος με εκείνον που τη λήστεψε. 

Έγκλημα Βαρβάκειος: Bρέθηκε κομμένο λουράκι τσάντας στο χέρι της νεκρής!

Το γεγονός ότι η γυναίκα δεν είχε πάνω της ταυτότητα και χαρτιά δυσκόλεψε αρχικά τις έρευνες, όμως όταν μετά από τη δακτυλοσκοπική εξέταση διαπιστώθηκε η ταυτότητά της, ήταν θέμα χρόνου να φτάσουν και στον δράστη. 

Θρίλερ με το έγκλημα στη Βαρβάκειο - Τι βρήκαν δίπλα στην άτυχη γυναίκα

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών αξιοποίησαν τα αρχεία του ΟΚΑΝΑ, καθώς τόσο ο δράστης, όσο και το θύμα ήταν χρήστες ναρκωτικών και κατάφεραν μέσα από φωτογραφίες και από το υλικό των καμερών να ταυτοποιήσουν και τον δράστη της δολοφονίας και να τον συλλάβουν. 

Ο 42χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία της πρώην συντρόφου του στη Βαρβάκειο δεν μπόρεσε να εξηγήσει γιατί τη μαχαίρωσε τόσες πολλές φορές - Intimenews

Ο 42χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία της πρώην συντρόφου του στη Βαρβάκειο δεν μπόρεσε να εξηγήσει γιατί τη μαχαίρωσε τόσες πολλές φορές - Intimenews

Μάλιστα, όπως διαπίστωσαν ο 42χρονος είχε καταφύγει πολλές φορές στον ΟΚΑΝΑ για να απεξαρτηθεί, όμως είχε εκδιωχθεί, καθώς ήταν ένα άτομο οξύθυμο, που προκαλούσε συχνά εντάσεις και φασαρίες. 

Βαρβάκειος: Τα σενάρια για την άγρια δολοφονία της γυναίκας

Ο άνδρας ομολόγησε τη δολοφονία της πρώην συντρόφου του και είπε πως το έκανε για να σώσει τη δική του ζωή. Δεν έδωσε όμως καμία εξήγηση για τον αριθμό των μαχαιριών που είχε καταφέρει στην 60χρονη και τη μανία με την οποία της κάρφωνε το μαχαίρι στο λαιμό, μέχρι που έπεσε νεκρή. 

Ο 42χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να απολογηθεί. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top