Βαρβάκειος: Ομολόγησε ότι σκότωσε την 60χρονη o πρώην σύντροφός της

Συνελήφθη ο 42χρονος- Υποστήριξε ότι εκείνη του επιτέθηκε πρώτη

Σε μία σύλληψη ενός 42χρονου άνδρα προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ για τη δολοφονία της 60χρονης γυναίκας κοντά στη Βαρβάκειο αγοράΟ συλληφθείς, πρώην σύντροφός της 60χρονης, ομολόγησε ότι τη σκότωσε.

Βαρβάκειος: Με είκοσι μαχαιριές δολοφόνησε την 60χρονη

Η 60χρονη ήταν τοξικομανής. Το ίδιο και ο καθ΄ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της. Ο 42χρονος φέρεται να υποστήριξε στις αρχές πως εκείνη γινόταν επιθετική όταν έκαναν χρήση ουσιών και πως του επιτέθηκε πρώτη. Ισχυρίστηκε ακόμη ότι το μαχαίρι ήταν δικό της και πως δεν της πήρε εκείνος την τσάντα. 

Οι έρευνες του τμήματος Ανθρωποκτονιών στο σημείο όπου βρέθηκε δολοφονημένη η γυναίκα/ ΙΝΤΙΜΕ

Οι έρευνες του τμήματος Ανθρωποκτονιών στο σημείο όπου βρέθηκε δολοφονημένη η γυναίκα/ ΙΝΤΙΜΕ

 Η δολοφονία της γυναίκας πάντως ήταν εξαιρετικά βίαιη, αφού ο δράστης τη μαχαίρωσε είκοσι φορές, όπως  είπε ο κ. Καλλιακμάνης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Βαρβάκειος: Ταυτοποιήθηκε το θύμα - Ποια είναι η γυναίκα που δολοφονήθηκε

Το πτώμα της 60χρονης βρέθηκε σε λίμνη αίματος, σε πλατεία απέναντι από τη Βαρβάκειο αγορά, το πρωί της Τρίτης. Το θύμα δεν το αναζήτησε κανείς κι επειδή δεν είχε πάνω του προσωπικά αντικείμενα, δεν μπορούσε να ταυτοποιηθεί άμεσα. Το σημείο όπου βρέθηκε δολοφονημένη άγρια η 60χρονη είναι στέκι τοξικαμανών. Στα σενάρια που εξετάζονταν για τη δολοφονία της ήταν και η ληστεία.

Έγκλημα Βαρβάκειος: Bρέθηκε κομμένο λουράκι τσάντας στο χέρι της νεκρής!

Δολοφονία Βαρβάκειος: H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξιχνιάσθηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας 60χρονης ημεδαπής, η σορός της οποίας βρέθηκε πρωινές ώρες της Τρίτης, 23 Μαΐου 2023, σε πλατεία έναντι της Βαρβακείου αγοράς στην Αθήνα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα δράστης είναι 42χρονος ημεδαπός, ο οποίος εντοπίσθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα (25-05-2023) στο κέντρο της Αθήνας και συνελήφθη καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν αναδιπλούμενο μαχαίρι και δύο λάμες.

Για τη διαλεύκανση της υπόθεσης προηγήθηκε δακτυλοσκοπική διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του θύματος, τα οποία στο αρχικό στάδιο των ερευνών ήταν άγνωστα. Ακολούθησε κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριακών και προανακριτικών στοιχείων, από την περαιτέρω ανάλυση των οποίων προέκυψε η εμπλοκή του 42χρονου στην ανθρωποκτονία.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε ο κατηγορούμενος κατά τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top