Βαρβάκειος: Με είκοσι μαχαιριές δολοφόνησε την 60χρονη

Γνωστός της ο δράστης - Πού προσανατολίζονται οι έρευνες

Νέες πληροφορίες για τη δολοφονία της 60χρονης στη Βαρβάκειο αγορά έρχονται στο φως της δημοσιότητας. 

Όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γ. Καλλιακμάνης, ο δολοφόνος της άτυχης γυναίκας ήταν άνθρωπος που τον γνώριζε. 

Βαρβάκειος: Ταυτοποιήθηκε το θύμα - Ποια είναι η γυναίκα που δολοφονήθηκε

Η 60χρονη, η οποία ταυτοποιήθηκε χθες, ήταν τοξικομανής. Μάλιστα η δολοφονία της ήταν εξαιρετικά βίαιη, αφού, όπως είπε ο κ. Καλλιακμάνης, ο δράστης τη μαχαίρωσε είκοσι φορές. 

Αυτό, σύμφωνα με τον ίδιο, δείχνει πως θύτης και θύμα είχαν προηγούμενα και γνωρίζονταν. 

Θρίλερ με το έγκλημα στη Βαρβάκειο - Τι βρήκαν δίπλα στην άτυχη γυναίκα

«Υπήρχε κάποια σχέση μεταξύ τους, δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα αν ήταν ερωτική ή άλλου είδους, πάντως το θύμα γνωριζόταν με τον θύτη. Βρέθηκαν στο στέκι αυτό των ναρκομανών, κάτι πήγε στραβά, την έσυρε στο στενάκι και τη μαχαίρωσε», είπε ο κ. Καλλιακμάνης. 

Βαρβάκειος: Τα σενάρια για την άγρια δολοφονία της γυναίκας

Οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες κάνουν φύλλο και φτερό το υλικό που έχουν καταγράψει οι κάμερες που βρίσκονται στην περιοχή. Στα ίχνη του δράστη θα οδηγήσουν επίσης οι μαρτυρίες που συλλέγονται από άλλους ναρκομανείς, αλλά και τα οποία στοιχεία προκύψουν από τις σύριγγες που βρέθηκαν δίπλα από τη γυναίκα. 

Έγκλημα Βαρβάκειος: Bρέθηκε κομμένο λουράκι τσάντας στο χέρι της νεκρής!

Μάλιστα, όπως είπε ο κ. Καλλιακμάνης είναι θέμα χρόνου να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο δράστης της δολοφονίας της 60χρονης. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top