Χανιά: Έγκυος η μητέρα του κοριτσιού- Το χτύπησε με την όπισθεν ο πατέρας

Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση η 2,5 ετών Ελένη

Μάχη για τη ζωή του δίνει το 2,5 ετών κοριτσάκι που τραυματίστηκε σοβαρά, όταν ο πατέρας του έκανε όπισθεν με το αγροτικό όχημα στην αυλή του σπιτιού τους στον Κίσσαμο Χανίων, χωρίς να έχει αντιληφθεί την παρουσία του, σήμερα το μεσημέρι. 

Χανιά: Πατέρας έκανε όπισθεν και χτύπησε τη 2,5 ετών κόρη του

Ο 48χρονος πατέρας βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος με απόφαση εισαγγελέα για να βρίσκεται κοντά στην οικογένεια αυτές τις δύσκολες ώρες.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της μικρής Ελένης, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους. Περιμένει με αγωνία ένα καλό νέο για το αγγελούδι της. 

To ρεπορτάζ της Γωγώς Αποστολάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την κατάσταση της υγείας του μικρού κοριτσιο

To ρεπορτάζ της Γωγώς Αποστολάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την κατάσταση της υγείας του μικρού κοριτσιού

Το παιδί αρχικά μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Κισσάμου κι από εκεί στο νοσοκομείο των Χανίων. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του επιλέχθηκε να διακομισθεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ηρακλείου, το οποίο διαθέτει ΜΕΘ Παίδων.

Το κοριτσάκι έχει τραυματιστεί στο κεφάλι και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γωγώς Αποστολάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η κατάσταση της υγείας της δεν έχει αλλάξει τις τελευταίες ώρες. Νοσηλεύεται διασωληνωμένο έχοντας υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top