Σέρρες: Αστυνομικός βούτηξε σε χείμαρρο κι έσωσε παππού κι εγγονή

«Το μωρό ήταν σε κατάσταση σοκ» - Συγκλονίζει η μαρτυρία του αστυνομικού

Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους στάθηκαν ένας παππούς και το εγγονάκι του στις Σέρρες που προσπάθησαν να διασχίσουν έναν χείμαρρο με μηχανάκι και αυτός τους παρέσυρε. Εκείνη την ώρα από το σημείο περνούσε αστυνομικός, ο οποίος δεν το σκέφτηκε στιγμή και βούτηξε στα ορμητικά νερά, σώζοντάς τους. 

«Ξαφνικά, ακούσαμε κραυγές, κάποιος να φωνάζει: “Βοήθεια! Βοήθεια! Βοήθεια!”. Σταμάτησα την μηχανή, κατέβηκα και παρατήρησα μέσα στο ποτάμι να υπάρχει ένας ηλικιωμένος κύριος και να προσπαθεί μαζί με το μικρό του κοριτσάκι να κρατηθούν στην επιφάνεια, γιατί ήταν πολύ βαθύ το νερό. Χωρίς να σκεφτώ και εγώ τίποτα, κατευθείαν, άφησα τη μηχανή, πήρα φόρα, βούτηξα μέσα», είπε στον Alpha ο αστυνομικός και συνέχισε:

Δραματική διάσωση 21χρονου από χείμαρρο: «Μη φοβάσαι θα σε βγάλουμε»

«Προσπάθησα σε πρώτη φάση να βγάλω το μωρό, το οποίο έκλαιγε εκείνη την ώρα πάρα πολύ, ήταν σε κατάσταση σοκ. Κατάφερα, το τράβηξα από την κουκούλα, το έβγαλα, το πήγα σε έναν συνάδελφο να το παραλάβει και κατευθείαν ξαναγύρισα για να προσπαθήσω να βγάλω και τον παππού. Με το δεξί του χέρι κρατούσε το μωρό έξω από την επιφάνεια. Σε ένα - δυο λεπτά θα τους είχε παρασύρει το ρέμα και θα είχαν χαθεί».

Σέρρες: «Βούλιαξε το μηχανάκι από τη λάσπη και άρχισα να φωνάζω βοήθεια»

Ο 69χρονος παππούς του παιδιού μίλησε επίσης στον Alpha και ευχαρίστησε τον αστυνομικό που τους έσωσε τη ζωή. 

Χείμαρρος παρέσυρε σκηνή και ΙΧ στην Εύβοια

«Πέρασα με το παιδί με το μηχανάκι και βούλιαξε το μηχανάκι από τη λάσπη. Πήγα να κατέβω από το μηχανάκι με τράβηξε και πήγα πιο βαθιά στο νερό. Δεν μπορούσα να ανέβω πάνω. Μετά φώναξα βοήθεια και ήρθε ένας αστυνομικός και μας έσωσε, να είναι καλά», είπε ο 69χρονος.

Παππούς και εγγονή μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και είναι καλά στην υγεία τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top