Δραματική διάσωση 21χρονου από χείμαρρο: «Μη φοβάσαι θα σε βγάλουμε»

Παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό του

Τη ζωή του κινδύνεψε να χάσει ένας 21χρονος στο χωριό Καβαλάρι της Θεσσαλονίκης, ο οποίος παρασύρθηκε με το όχημά του από χείμαρρο λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. 

Σύμφωνα με το thestival.gr στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο νεαροί. Ο οδηγός επιχείρησε να διασχίσει με το αυτοκίνητο έναν δρόμο που είχε καλυφθεί από νερά, όμως ο ορμητικός χείμαρρος τους παρέσυρε και λίγο έλειψε να χάσουν τη ζωή τους και οι δύο. 

Ο οδηγός του αυτοκινήτου κατάφερε την τελευταία στιγμή να βγει από το αυτοκίνητο, ωστόσο ο συνεπιβάτης του δεν πρόλαβε, παρασύρθηκε από τα νερά και κατάφερε να κρατηθεί από ένα δέντρο, περίπου τριάντα χρόνια από το σημείο της παράσυρσης. 

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και η πυροσβεστική και ομάδα πυροσβεστών που έφτασε στο σημείο, κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον εντοπίσει και να τον ανασύρει σώο και αβλαβή. 

Οι στιγμές ήταν δραματικές. «Δε θα φύγουμε από εδώ αν δε σε βγάλουμε, μη φοβάσαι», του φώναζε ο επικεφαλής των πυροσβεστών. 

Η επιχείρηση διήρκησε περίπου μία ώρα και χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών ο 21χρονος διασώθηκε. Οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπανικολάου και η υγεία τους δε διατρέχει κανέναν κίνδυνο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top