Φρίκη σε Βύρωνα - Καισαριανή: Βάζει το πίτμπουλ του να κατασπαράζει γάτες

Μαρτυρίες σοκ για νεαρό ιδιοκτήτη σκύλου

Βύρωνας: Βάζει πίτμπουλ να σκοτώνει γάτες και τις πετάει στα σκουπίδια / Βίντεο από MEGA

Φρίκη προκαλούν οι καταγγελίες για έναν άνδρα που βάζει τον σκύλο του, ράτσας πίτμπουλ, να σκοτώνει γάτες σε Καισαριανή και Βύρωνα και μετά τις πετάει στα σκουπίδια. 

Γλυκά Νερά: Επίθεση πίτμπουλ σε γυναίκα - «Τα χέρια μου αχρηστεύτηκαν»

 Βύρωνας - Καισαριανή: «Χαίρεται με το να σκοτώνει ο σκύλος του γάτες»

«Αυτός χαίρεται με το να σκοτώνει ο σκύλος του γάτες, τον εκπαιδεύει πάνω σε αυτό. Το πλησιάζει στις γάτες, και το αγριεύει» τόνισε στο MEGA μάρτυρας που κατήγγειλε το περιστατικό.

Φρίκη σε Βύρωνα - Καισαριανή: Βάζει το πίτμπουλ του να κατασπαράζει γάτες

Μαρτυρίες σοκ για νεαρό ιδιοκτήτη σκύλου που φέρεται να βάζει το πίτμπουλ του να κατασπαράζει γάτες σε Βύρωνα και Καισαριανή / Unsplash

Σύμφωνα με καταγγελίες, φαίνεται πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει εκπαιδεύσει εδώ και χρόνια τον σκύλο του να θανατώνει όποια γάτα βρεθεί στο διάβα τους. Τελευταία, το σημείο δράσης του είναι ο Βύρωνας.

«Κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα, προσπαθεί να πλησιάσει τη γάτα όσο μπορεί, αφήνει ελεύθερο τον σκύλο, ορμάει και την ξεκοιλιάζει. Σε δύο περιπτώσεις, πήρε τις γάτες ξεκοιλιασμένες, τις έβαλε σε μία σακούλα, τις πέταξε στα σκουπίδια και μετά έφυγε» συμπλήρωσε ο άνδρας που κατήγγειλε το περιστατικό.

Πάτρα: Πίτμπουλ κατασπάραξε σκύλο κι επιτέθηκε σε μωρό

Βύρωνας - Καισαριανή: «Κατασπάραξε γάτα σε πάρκο, δίπλα σε παιδικό πάρτι»

Μάλιστα σύμφωνα με τον ίδιο, την περασμένη Κυριακή ο σκύλος κατασπάραξε μία γάτα μέσα σε πάρκο, ενώ δίπλα ακριβώς γινόταν παιδικό πάρτι: «Ήταν καμία τριανταριά με σαράντα άτομα μέσα στο πάρκο και το έκανε μπροστά τους, μιλάμε για δέκα μέτρα απόσταση. Δηλαδή θα μπορούσε να έχει χτυπήσει παιδάκι το σκυλί».

Οι επιθέσεις έχουν καταγγελθεί στο αστυνομικό τμήμα Βύρωνα, με τη γάτα που θανάτωσε το πιτμπουλ την τελευταία φορά να έχει σταλθεί για νεκροψία.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, «ο δράστης είναι νέος άνθρωπος, γύρω στα 27. Το συγκεκριμένο άτομο ζούσε στο Καρπενήσι, μετά ήρθε Αθήνα, Πειραιά, ξανά το ίδιο. Σε όποια μέρη έχει βρεθεί τα συμβάντα είναι επαναλαμβανόμενα».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top