Βόλος: Τι είπε η κοπέλα που ξυλοκοπήθηκε από τον πατέρα της λόγω του Ισλάμ

«Με χτυπούσε με ζωώδη χαρά, αλλά πιστεύω το έχει μετανιώσει»

Αποτροπιασμό προκάλεσε η είδηση του άγριου ξυλοδαρμού μιας γυναίκας στον Βόλο από τον ίδιο της τον πατέρα γιατί ασπάστηκε το Ισλάμ. 

Η 24χρονη, μιλώντας στο Mega, περιέγραψε όσα συνέβησαν στο πατρικό της σπίτι την Κυριακή του Πάσχα.

Ξυλοκόπησε την κόρη του επειδή έγινε μουσουλμάνα - «Με χτυπούσε 20 λεπτά»

«Με χτυπούσε για 20 λεπτά με ζωώδη χαρά, γιατί δεν ήθελε να φοράω μαντήλι στο κεφάλι», κατέθεσε στο δικαστήριο και την ίδια ώρα ο πατέρας της έκλαιγε και ζητούσε συγγνώμη. 

Η νεαρή γυναίκα που ζει και εργάζεται στο Νιούκαστλ της Αγγλίας, εδώ κι έναν χρόνο έχει ασπαστεί το Ισλάμ. Όταν το ανακοίνωσε στους γονείς της αντέδρασαν έντονα, λέγοντάς της να μην επιστρέψει στον Βόλο αν συνεχίσει να φοράει μαντήλα. 

Εκείνη δεν τους άκουσε και τους επισκέφτηκε για το Πάσχα. 

«Σύμφωνα με το Ισλάμ, πρέπει να επισκεπτόμαστε τους γονείς μας. Είπα ότι αυτό προέχει», είπε στο Mega η γυναίκα.

Κατά τη διάρκεια αυτής της επίσκεψης, ο 50χρονος πατέρας της, τής ζήτησε να βγάλει τη μαντήλα. Εκείνη αρνήθηκε και άρχισε να τη χτυπά. 

Η γυναίκα εμφανίστηκε με γυαλιά ηλίου, καθώς, όπως είπε, δεν ήθελε να φανούν οι μώλωπες στα μάτια της. 

«Ο πατέρας μου ήταν κάθετος. Δεν ήθελε τη μαντήλα. Και δημιουργήθηκε ένταση. Είμαι καλύτερα. Δε θέλω να φανούν οι μώλωπες. Με χτύπησε στο κεφάλι», ανέφερε μεταξύ άλλων η γυναίκα.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο πατέρας της είναι οξύθυμος, αλλά δεν είναι πάντα έτσι. 

«Δε γινόταν συχνά, αλλά όταν γινόταν ήταν έντονο. Αλλά δεν είναι πάντα έτσι. Είναι οξύθυμος. Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην το επιτρέψω να γίνει ξανά», είπε. 

«Είναι δύσκολη η θέση μου, γιατί είναι πατέρας μου, αλλά έχει να κάνει με την ηθική μου. (…) Για μένα η έκθεση του γυμνού στις γυναίκες είναι κακό και το κατακρίνω πολύ», συνέχισε και εκτίμησε ότι ο πατέρας της έχει μετανιώσει ειλικρινά για την πράξη του. 

«Έχει μετανιώσει πολύ, όλοι κάνουμε λάθη αλλά είναι καλό να ερχόμαστε αντιμέτωποι με τις πράξεις μας», ανέφερε η κοπέλα.

Ο πατέρας της καταδικάστηκε χωρίς αναστολή σε τρία χρόνια και τρεις μήνες φυλάκιση. Η μητέρα της παραδέχθηκε πως ο 50χρονος χτυπά τόσο την ίδια, όσο και τα παιδιά τους. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top