Αρσάκειο: Απομακρύνονται από το σχολείο οι έξι μαθητές που έκαναν bullying

Σε διαθεσιμότητα ένας καθηγητής

Αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος για όλους τους μαθητές που είχαν εμπλακεί στο σοβαρό περιστατικό στο Αρσάκειο / Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Star

Την αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος για τους έξι μαθητές που έκαναν bullying σε 15χρονο συμμαθητή τους αποφάσισε ο σύλλογος διδασκόντων του Αρσακείου.

Οι καθηγητές συνεδρίαζαν επί ώρες προκειμένου να πάρουν μια απόφαση, αναλογιζόμενοι ότι όλοι οι μαθητές που συμμετείχαν στο περιστατικό είναι ανήλικοι. 

Αρσάκειο: Μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας από τους γονείς του 15χρονου

Πάντως το πιθανότερο είναι η απόφαση να μην εκτελεστεί άμεσα, καθώς απομένουν μόλις λίγες μέρες έως τη λήξη της σχολικής χρονιάς. Ωστόσο στάλθηκε στην Περιφερειακή Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, η οποία μπορεί να την εγκρίνει ως έχει ή να την αλλάξει και στη συνέχεια να δώσει σχετική οδηγία – εντολή στη διοίκηση του σχολείου.

Αρσάκειο: «Παρακολουθείται από ειδικούς», λέει η μητέρα του 15χρονου

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες μετά από Ένορκη Διοικητική Εξέταση τέθηκε σε διαθεσιμότητα κι ένας καθηγητής, όμως η τελική απόφαση θα ληφθεί από την αρμόδια διεύθυνση εκπαίδευσης. 

Αρσάκειο: «Ο 15χρονος δέχεται νέο bullying, τον αντιμετωπίζουν ως καταδότη»

Υπενθυμίζεται ότι οι έξι μαθητές είχαν δέσει μια πετονιά γύρω από τον λαιμό 15χρονου συμμαθητή τους την ώρα του διαλείμματος και τον έβριζαν και τον κορόιδευαν. 

Αρσάκειο: «Πάμε σε πόλεμο, δε με ενδιαφέρει η συγγνώμη»

Το παιδί αποκάλυψε τα πάντα στη μητέρα του κι εκείνη προχώρησε σε καταγγελία. Όπως έγινε μάλιστα γνωστό, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 15χρονος είχε υποστεί bullying από τους συγκεκριμένους μαθητές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top