«Ξεσπά» η μητέρα του Αλέξη Γεωργούλη - «Εγώ το ξέρω το παιδί μου!»

«Είναι αποφασισμένος να δώσει τον αγώνα του»

Η πρώτη τοποθέτηση της μητέρας του Αλέξη Γεωργούλη μετά την καταγγελία σε βάρος του γιου της / Βίντεο T live

Για την καταγγελία βιασμού και κακοποίησης που «βαραίνει» το όνομα του γιου της μίλησε η μητέρα του Αλέξη Γεωργούλη. «Όταν τελειώσουν οι εκλογές θα καταλάβετε τι παιδί έχω», είπε και δήλωσε τη στήριξή της στον γιο της.

Γεωργούλης: Τι λέει η δικηγόρος του για τις κατηγορίες

«Εγώ το παιδί μου το ξέρω… Ό,τι γίνει θα φανεί μετά τις εκλογές», είπε η μητέρα του Αλέξη Γεωργούλη στην εκπομπή «Tlive» για την καταγγελία βιασμού και σε βάρος του γιου της που έγινε στις βελγικές αρχές το 2020 από την καταγγέλλουσα Ε.Χ.

Γεωργούλης: «Θέλει την τιμωρία του», λέει ο δικηγόρος της Χρονοπούλου

Αλέξης Γεωργούλης

Φωτογραφία αρχείου Intime

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ώρες υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι υπάρχουν ακόμα δύο καταγγελίες σε βάρος του Έλληνα ευρωβουλευτή, οι οποίες αφορούν bullying σε βάρος συνεργατών του.

Αλέξης Γεωργούλης: «Είναι αποφασισμένος να δώσει τον αγώνα του»

Παιδικός φίλος του Αλέξη Γεωργούλη μίλησε και αυτός στην εκπομπή του Alpha. Όπως είπε, επικοινώνησε με τον ευρωβουλευτή, ο οποίος του είπε ότι είναι σοκαρισμένος και ότι δήλωσε αποφασισμένος να δώσει τον δικό του αγώνα:

Γεωργούλης: Έρχεται καταγγελία και από πρώην ασκούμενη στο γραφείο του

«Είναι σοκαρισμένος. Δε γνώριζε την καταγγελία. Μου είπε ότι δεν ισχύει τίποτα. Είναι ψύχραιμος και αποφασισμένος να δώσει τον αγώνα του. Δεν ήταν καθόλου φοβισμένος. Ζήτησε την άρση ασυλίας για να καθαρίσει το όνομα του», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Ο Αλέξης Γεωργούλης στο Ευρωκοινοβούλιο

Φωτογραφία αρχείου Intime

Πάει στις Βρυξέλλες ο Αλέξης Γεωργούλης

Η καταγγελία σε βάρος του πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ έχει προκαλέσει πολιτικό «σεισμό» και τον λόγο για την υπόθεση έχει η βελγική δικαιοσύνη, που ζήτησε άρση της ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη.

Ο κ. Γεωργούλης αναμένεται να ταξιδέψει στις Βρυξέλλες την Παρασκευή ή την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να συναντήσει τους Βέλγους δικηγόρους του και την εισαγγελέα που έχει αναλάβει την υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Open.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τρίτη, οι δικηγόροι του ευρωβουλευτή, οι Βέλγοι Me Cédric Vergauwen και Me Olivia Venet και η Ελληνίδα Σταματίνα Μαλλά, εξέδωσαν ανακοίνωση για την υπόθεση, στην οποία ανέφεραν μεταξύ άλλων ότι ο εντολέας τους δηλώνει αθώος και ότι έμαθε για την καταγγελία μόλις την περασμένη Παρασκευή.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση των δικηγόρων του Αλέξη Γεωργούλη:

«Ο κ. Γεωργούλης ενημερώθηκε τη Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου 2023 από το Γραφείο της Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, ως προς το αίτημα της Εισαγγελίας των Βρυξελλών για την άρση της ευρωβουλευτικής του ασυλίας, ύστερα από καταγγελία που έχει γίνει εις βάρος του και για την οποία δεν είχε καμία απολύτως γνώση.

Την ίδια ημέρα ανταποκρίθηκε, αιτούμενος και ο ίδιος της άρση της ασυλίας του, με σκοπό να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και να διαλευκανθεί η υπόθεση. Τη Δευτέρα 17 Απριλίου 2023, έγινε και η ανάλογη ανακοίνωση από το Προεδρείο στην Ολομέλεια.

Ο κ. Γεωργούλης αρνείται επισήμως και κατηγορηματικά τις κατηγορίες που στρέφονται εναντίον του και επιθυμεί οπωσδήποτε το ταχύτερο δυνατόν να χυθεί όλο το φως σε αυτήν την υπόθεση που μόλις του γνωστοποιήθηκε. Έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο βελγικό δικαστικό σύστημα με το οποίο σκοπεύει να συνεργαστεί ενεργά.

Οι Βέλγοι δικηγόροι του, Me Cédric Vergauwen και Me Olivia Venet, έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τον ανακριτή και θα επικοινωνήσουν σε εύθετο χρόνο σχετικά με αυτήν τη δικογραφία για την οποία ο κ. Γεωργούλης θεωρείται αθώος.

Έως τότε, δεν μπορούμε να προβούμε σε καμία περαιτέρω δήλωση πέραν αυτής της αθωότητας του».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top