Γεωργούλης: Τι λέει η δικηγόρος του για τις κατηγορίες

Ακόμα τρεις καταγγελίες, από δύο γυναίκες και έναν άνδρα

«Ο κ. Γεωργούλης αρνείται οποιαδήποτε κατηγορία, από αυτές που βλέπουμε να έχουν διαρρεύσει, καθώς δεν έχουμε γνώση της δικογραφίας», αναφέρει η δικηγόρος του Ματίνα Μαλλά στο star.gr

«Η θέση του εντολέα μου είναι ότι είναι αθώος», ξεκαθαρίζει η Σταματίνα Μαλλά, δικηγόρος του Αλέξη Γεωργούλη, μιλώντας στο star.gr και τον Ανέστη Συμεωνίδη.

«Ο κ. Γεωργούλης αρνείται οποιαδήποτε κατηγορία, από αυτές που βλέπουμε να έχουν διαρρεύσει, καθώς δεν έχουμε γνώση της δικογραφίας», ξεκαθαρίζει.

Γεωργούλης: Έρχεται καταγγελία και από πρώην ασκούμενη στο γραφείο του

Όπως εξηγεί, δεν μπορεί να γίνει καμία δήλωση ή τοποθέτηση αυτή τη στιγμή, γιατί ακόμη δεν έχουν λάβει γνώση της δικογραφίας.

Γεωργούλης: Αυτή είναι η γυναίκα που τον κατήγγειλε για βαριά κακοποίηση

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν είχε γνώση της καταγγελίας. Δηλώνει αθώος»

Αθώος δηλώνει ο Αλέξης Γεωργούλης σχετικά με τις καταγγελίες της Ε.Χ. για ξυλοδαρμό και βιασμό το 2020, σύμφωνα με τη δικηγόρο του Σταματίνα Μαλλά / Instagram

Αθώος δηλώνει ο Αλέξης Γεωργούλης σχετικά με τις καταγγελίες της Ε.Χ. για ξυλοδαρμό και βιασμό το 2020, σύμφωνα με τη δικηγόρο του Σταματίνα Μαλλά / Instagram

«Θα ήθελα να το σεβαστούν όλοι και να μας δώσουν τον χρόνο να λάβουμε γνώση της δικογραφίας, τον αριθμό των καταγγελιών και τι είναι αυτές. Αυτή τη στιγμή ό,τι μαθαίνουμε, το μαθαίνουμε μέσα των site και των ΜΜΕ. Δε γνωρίζουμε κάτι άλλο εμείς», ανέφερε η κυρία Μαλλά.

Γεωργούλης: Η πρώτη ανάρτηση της γυναίκας που τον καταγγέλλει για βιασμό

Η κα Μαλλά είναι μία από τους τρεις συνολικά δικηγόρους που έχει προσλάβει ο Έλληνας ευρωβουλευτής για την υπόθεση με την καταγγελία εις βάρος του για ξυλοδαρμό και βιασμό από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που εργάζεται στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Υπόθεση Γεωργούλη: Σε φαρμακείο για πρώτες βοήθειες πήγε η καταγγέλλουσα  

Η Ε.Χ. κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη για βαριά κακοποίηση το 2020

Η Ε.Χ. κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη για βαριά κακοποίηση το 2020

Οι άλλοι δύο είναι οι Βέλγοι νομικοί Olivia Venet και Cedric Vergauwen.

Η δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη συνδέεται με φιλία με τον Έλληνα ευρωβουλευτή και συνεργάζεται μαζί του πάνω από 10 χρόνια.

Άλλες τρεις καταγγελίες για τον Έλληνα ευρωβουλευτή - Ανάμεσά τους και ένας άνδρας

Σύμφωνα, πάντως με πληροφορίες, υπάρχουν και άλλες καταγγελίες κατά του κ. Γεωργούλη.

Μια εξ αυτών αφορά μια ασκούμενη από τη Θεσσαλονίκη, η οποία βρέθηκε μετακλητή στο γραφείο του κ. Γεωργούλη, καθώς ήταν σε άλλο ευρωπαϊκό όργανο. Έκανε αρχικά καταγγελία για κακοποιητική συμπεριφορά όχι στο πλαίσιο του εργασιακού χώρου αλλά είχαν βγει για ένα ποτό και ακολούθησε ξυλοδαρμός. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αναφορά έφτασε στο γραφείο προσωπικού και η ιστορία αυτή δεν προχώρησε σε επίσημη καταγγελία. 

Αλέξης Γεωργούλης: Εκτός ΣΥΡΙΖΑ μετά από καταγγελία εις βάρος του

Η δεύτερη περίπτωση, σύμφωνα με «Το Πρωινό», αφορά επίσης ασκούμενη, η οποία είχε κάνει καταγγελία ή αναφορά στο ειδικό γραφείο παρενόχλησης της ΕΕ για κακοποιητική συμπεριφορά και βία από τον κ. Γεωργούλη. Δε βρέθηκαν ισχυρά στοιχεία και η υπόθεση μπήκε στο αρχείο.

Η τρίτη περίπτωση αφορά άνδρα μόνιμο υπάλληλο στο γραφείο του κ. Γεωργούλη, διαπιστευμένο κοινοτικό υπάλληλο, ο οποίος έκανε αναφορά το 2019 για κακή συμπεριφορά, το λεγόμενο και εργασιακό mobbing. Δε βρέθηκε κάτι περισσότερο και μπήκε και αυτή η καταγγελία στο αρχείο.

«Ο Αλέξης Γεωργούλης δεν μπορεί πια να είναι πρεσβευτής του Δήμου Αγιάς»

Να πάψει να είναι ο Αλέξης Γεωργούλης πρεσβευτής του Δήμου Αγιάς ζητά η μεγαλύττερη παράταξη της αντιπολίτευσης στον Δήμο.

Η παράταξη «Νέα Εποχή» ζητά από τη δημοτική αρχή του Δήμου Αγιάς να αναστείλει κάθε σχέση με τον Αλέξη Γεωργούλη, έως ότου εκδικαστεί η υπόθεσή του.

«Θεωρούμε ότι μια τέτοια ενέργεια είναι επιβεβλημένη από μέρους του Δήμου μας, τουλάχιστον μέχρι να αποδειχθεί μέσω της δικαιοσύνης η αθωότητα ή μη του καταγγελλόμενου», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η επιστολή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top