Υπόθεση Γεωργούλη: Σε φαρμακείο για πρώτες βοήθειες πήγε η καταγγέλλουσα  

Η Ε.Χ. υποστηρίζει ότι υπάρχουν ιατρικά έγγραφα για τον ξυλοδαρμό   

Νέες πληροφορίες για τις καταγγελίες κατά Αλέξη Γεωργούλη (video Mega -φωτογραφία από την παρουσίαση του ψηφοδελτίου ευρωβουλευτών ΣΥΡΙΖΑ) 

 Σε ιατρικά έγγραφα που φέρονται να αποδεικνύουν την  καταγγελία για τον ξυλοδαρμό της Ε.Χ. από τον ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη έκανε λόγο ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή Live News του Mega.      

Γεωργούλης: Το παρασκήνιο της αποπομπής του από τον ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ η καταγγελία από το θύμα έγινε στις αρχές του 2020 όταν η Ε.Χ. που έχει καταγγείλει ξυλοδαρμό από τον Αλέξη Γεωργούλη μετέβη αρχικά σε φαρμακείο στις Βρυξέλλες για τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ η φαρμακοποιός της συνέστησε να εξετασθεί από ιατροδικαστή, όπως και έπραξε.

Για «βαριά ποινικά αδικήματα» η καταγγελία για τον Γεωργούλη 

Από την εξέταση φέρεται να διαπιστώθηκε η κακοποίηση ενώ καταγράφηκαν ακόμα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η Ε.Χ. πάντως δεν προχώρησε άμεσα σε καταγγελία στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές του Βελγίου. Όταν όμως είδε τον Αλέξη Γεωργούλη να συμμετέχει σε πανευρωπαϊκή καμπάνια το φθινόπωρο του 2020 για το #MeToo και την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, μετά τις καταγγελίες που συγκλόνισαν το Hollywood και ολόκληρο τον κόσμο,  έκρινε υποκριτική τη στάση του και προχώρησε σε καταγγελία, αναφέροντας το όνομα και την ιδιότητά του ως ευρωβουλευτή.

Η δεύτερη καταγγελία

Στην ίδια εκπομπή αναφέρθηκε ότι σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είχε γίνει καταγγελία το 2019 από κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη η οποία έκανε μαθητεία στην Ευρωβουλή, για απόπειρα κακοποίησης από τον Αλέξη Γεωργούλη. 
Παρότι όμως ρωτήθηκε από στελέχη του ευρωκοινοβουλίου για το τι είχε συμβεί, δεν προχώρησε σε επίσημη καταγγελία. Το περιστατικό αυτό φέρεται να συνδέεται επίσης και με την παραίτηση του συνεργάτη του, που είχε μεσολαβήσει για τη μαθητεία   


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top