Γεωργούλης: Το παρασκήνιο της αποπομπής του από τον ΣΥΡΙΖΑ

Τι διαμήνυσαν στον Ευρωβουλευτή από την Κουμουνδούρου  

Το παρασκήνιο της αποπομπής του Αλέξη Γεωργούλη από τον ΣΥΡΙΖΑ, μετέδωσε η Ειρήνη Σαββοπούλου στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star. 

Αλέξης Γεωργούλης: «Ήταν ένας τυφώνας λασπολογίας»

Όπως ανέφερε η πολιτική συντάκτρια του Star, λίγη ώρα πριν γίνει η επίσημη ανακοίνωση από την πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το αίτημα των βελγικών αρχών για άρση της ασυλίας του κ. Γεωργούλη, τα νέα είχαν φτάσει στα γραφεία της ευρωομόδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Για «βαριά ποινικά αδικήματα» η καταγγελία για τον Γεωργούλη

Δημήτρης Παπαδημούλης και Αλέξης Γεωργούλης, επικοινώνησαν και σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός του είπε πως πρόκειται για προσωπική υπόθεση και ότι όλα είναι ψέματα.

Ρουσόπουλος: Έπρεπε να έχει ερευνηθεί νωρίτερα η υπόθεση Γεωργούλη

Αμέσως ενημερώθηκε το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα και η απόφαση για την αποπομπή του ήταν ακαριαία, ενώ του είχε σταλεί το μήνυμα πως θα βρεθεί εκτός ευρωομάδας και εκτός κόμματος.

Για «βαριά ποινικά αδικήματα» η καταγγελία για τον Γεωργούλη

Μάλιστα, όπως τόνιζαν πηγές από την Κουμουνδούρου, «ο κύριος Γεωργούλης οφείλει να δώσει απαντήσεις τόσο στη δικαιοσύνη όσο και στην κοινή γνώμη για τις καταγγελίες εις βάρος του. Με θέματα ηθικής τάξης που έχουν να κάνουν με καταγγελίες για έμφυλη βία, εμείς δεν παίζουμε». 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top