Ξεσπά η μητέρα του 18χρονου Δημήτρη - «Είναι τραγικό, κόντεψα να τρελαθώ»

Ο 18χρονος είχε πάει βόλτα στην Πλάκα και βρέθηκε μαχαιρωμένος

Τι είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η μητέρα του 18χρονου

Σοκ προκαλεί η επίθεση που δέχθηκε 18χρονος, o oποίος μαχαιρώθηκε άγρια την ώρα που έκανε βόλτα με τους φίλους του στην πλέον τουριστική περιοχή της Αθήνας, στην περιοχή της Ακρόπολης. Συγκλονίζει η μητέρα του 18χρονου Δημήτρη που αποκαλύπτει ότι ο γιος της ήταν με την παρέα του στην Πλάκα όταν βρέθηκε άγρια μαχαιρωμένος.

Ακρόπολη: Άγρια επίθεση σε 18χρονο - Τον λήστεψαν και τον μαχαίρωσαν

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»,  η μητέρα του 18χρονου δεν μπορεί να κρύψει την αγωνία της.

Ο γιος της αντιστάθηκε όταν πήγαν να τον ληστέψουν. Τον μαχαίρωσαν στον λαιμό και την κοιλιακή χώρα και υποβλήθηκε σε δύσκολο χειρουργείο στον Ερυθρό Σταυρό, αφού είχε χάσει πολύ αίμα.

Μαχαίρωμα στην Ακρόπολη

«Μου ήρθε τρέλα μέχρι να τον δω να βγαίνει από το χειρουργείο», ξέσπασε η μητέρα του 18χρονου Δημήτρη / Αλήθειες με τη Ζήνα

«Το παιδί είχε πάει βόλτα με τους φίλους του και κάποια στιγμή με πήρε τηλέφωνο ο πατέρας του ότι είναι στο νοσοκομείο» λέει η μητέρα του 18χρονου στην κάμερα της εκπομπής έξω από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο γιος της.

«Καθόταν σε ένα πεζούλι με τους φίλους του και τους πλησίασαν δύο ανήλικοι, και τους ζήτησαν το κινητό και την τσάντα. Τον γιο μου τον πήραν σε ένα σημείο λίγο πιο πέρα με την απειλή μαχαιριού. Εκείνος αντιστάθηκε και τον μαχαίρωσαν» συνεχίζει συντετριμμένη.

Κάποιοι φίλοι του Δημήτρη τρόμαξαν κι έφυγαν, όμως, ένας από αυτούς κυνήγησε τον έναν από τους δράστες και κατάφερε να τον ακινητοποιήσει. Στη συνέχεια κατέφθασε η Αστυνομία.

«Ήταν πέντε 18χρονα παιδιά που έκαναν τη βόλτα τους. Τι να κάνουμε; Να τα κλείσουμε στο σπίτι; Εύχομαι να πάνε όλα καλά με το παιδί», λέει η μητέρα του και «λυγίζει» μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Μου ήρθε τρέλα μέχρι να τον δω να βγαίνει από το χειρουργείο. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει, είναι ανεξέλεγκτο πια

Ο 18χρονος έχει βγει από τη ΜΕΘ αλλά για τα επόμενα 24ωρα θα είναι υπό στενή παρακολούθηση από τους γιατρούς και ιδίως για τον κίνδυνο της αιμορραγίας.

Σοκ προκαλεί η επίθεση που δέχθηκε 18χρονος που μαχαιρώθηκε άγρια την ώρα που έκανε βόλτα με τους φίλους του στην πλέον τουριστική περιοχή της πόλης, στην Πλάκα

Σύμφωνα μάλιστα με τον πατέρα του Δημήτρη, οι γιατροί βλέποντας χθες την κατάσταση του 18χρονου, τους έδωσαν πιθανότητες 50% το μοναχοπαίδι τους να κρατηθεί στη ζωή.

Με το πρόσχημα ότι ήθελε ένα τσιγάρο τον πλησίασε ο ένας από τους δράστες και του έβαλε το μαχαίρι στον λαιμό, είπε ο πατέρας του 18χρονου περιγράφοντας την επίθεση, ενώ προσέθεσε πως το μαχαίρι πέτυχε τον γιο του στην αορτή με αποτέλεσμα να χάσει πολύ αίμα.

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top