Κολωνάκι: «Είμαι αθώος, δεν βίασα την κοπέλα»

Στον ανακριτή ο ποδοσφαιριστής για τον βιασμό της 17χρονης

Ενώπιον του ανακριτή απολογείται αυτή την ώρα ο 33χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό 17χρονης μαθήτριας σε μπαρ στο Κολωνάκι

Κολωνάκι: Τι θα υποστηρίξει ο τερματοφύλακας για όσα συνέβησαν στο μπαρ

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής φέρεται να αρνείται όσα ισχυρίστηκε στην Αστυνομία η ανήλικη σε βάρος του, υποστηρίζοντας πως δεν υφίσταται σεξουαλική κακοποίηση. 

Ο 33χρονος τερματοφύλακας έφτασε στα δικαστήρια για να απολογηθεί - Intimenews

Ο 33χρονος τερματοφύλακας έφτασε στα δικαστήρια για να απολογηθεί - Intimenews

Ο κατηγορούμενος αναμένει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ φέρεται ότι θα ζητήσει να αναζητηθεί υλικό από τις κάμερες στον χώρο του μαγαζιού από το οποίο, σύμφωνα με όσα διατύπωσε ο συνήγορος του, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, θα αποδειχθεί ότι η μαθήτρια ψεύδεται. 

Κολωνάκι: «Έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα μου, μέσα από το εσώρουχο»

Ο 33χρονος τερματοφύλακας δηλώνει αθώος - Eurokinissi

Ο 33χρονος τερματοφύλακας δηλώνει αθώος - Eurokinissi

«Είναι αθώος. Ουδέποτε τέλεσε οποιαδήποτε πράξη είτε βία, είτε βιασμό» δήλωσε ο συνήγορος, μεταφέροντας δήλωση του τερματοφύλακα.

Κολωνάκι: Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά όλα έγιναν το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας σε γνωστό μπαρ στο Κολωνάκι. Η ανήλικη βρισκόταν εκεί μαζί με συμμαθητές της, ενώ ο ποδοσφαιριστής με έναν συμπαίκτη του βρίσκονταν στον πριβέ χώρο του μπαρ. 

Κολωνάκι: «Χόρεψα μαζί της και τίποτε άλλο», λέει ο γνωστός τερματοφύλακας

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να ζητήσει το υλικό από τις κάμερες στο μπαρ για να αποδείξει την αθωότητά του - Eurokinissi

Η 17χρονη ισχυρίστηκε στη μήνυση που κατέθεσε πως ενώ ξεκαθάρισε στον ποδοσφαιριστή ότι δεν θέλει να έχει κάποια επαφή μαζί του, εκείνος δεν πτοήθηκε, την προσέγγισε πιεστικά, έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα της και μέσα από το εσώρουχό της.

Στη συνέχεια, φέρεται να το είπε στους φίλους της και να έφυγε για το ξενοδοχείο, όπου διέμεναν. Εκείνοι όμως ζήτησαν τον λόγο από τον ποδοσφαιριστή και φέρεται να έγινε καβγάς έξω από το μπαρ. Έφτασε η αστυνομία, τους προσήγαγε όλους στο αστυνομικό τμήμα κι εκεί πήγε και η 17χρονη που αναγνώρισε τον τερματοφύλακα. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top