Πάσχα στο Χωριό: Δεν “πέφτει καρφίτσα” στα ΚΤΕΛ Κηφισού

«“Κουμπωμένος” ο κόσμος, προτιμά τα ΚΤΕΛ μετά το δυστύχημα στα Τέμπη»

Όλα όσα είπε ο Σοφοκλής Φάτσιος, πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών και πρόεδρος του Κεντρικού Σταθμού Κηφισού

Αυξημένη είναι η επιβατική κίνηση στον σταθμό υπεραστικών συγκοινωνιών του Κηφισού, καθώς διανύουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα και ενόψει του τριημέρου του Πάσχα.

«Όλα τα λεωφορεία φεύγουν με πληρότητες 100%. Από το Σάββατο του Λαζάρου η επιβατική κίνηση είναι αυξημένη κατά 20% σε σχέση με πέρυσι και θα κορυφωθεί αύριο και την Μεγάλη Παρασκευή. Καθημερινά είναι προγραμματισμένα περίπου 230 δρομολόγια από τον σταθμό του Κηφισού, ενώ από το Σάββατο του Λαζάρου μέχρι και σήμερα έφτασαν στα 260. Αύριο η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα θα είναι τεράστια», είπε στο star.gr ο Σοφοκλής Φάτσιος, πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών.

Όλα τα λεωφορεία φεύγουν με πληρότητες 100%. (φωτ. eurokinissi)

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίνε» οι τιμές – Το κόστος για αρνί και κατσίκι

Ταξιδεύουν με τα ΚΤΕΛ μετά το δυστύχημα στα Τέμπη

Όπως σημείωσε ο κ. Φάτσιος, οι επιβάτες φαίνεται να προτιμούν να ταξιδέψουν με τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

«Έως και 60- 70% αυξημένος είναι ο αριθμός των δρομολογίων στον άξονα που αρχίζει από την Πάτρα και καταλήγει στην Θεσσαλονίκη. Η κίνηση στον άξονα είναι μεγαλύτερη από τις υπόλοιπες γραμμές. Μετά το τραγικό δυστύχημα ο κόσμος είναι “κουμπωμένος” και προτιμά τα ΚΤΕΛ, λόγω και της μεγαλύτερης ασφάλειας που προσφέρουν», είπε.

Πάσχα Στο Χωριό: Γεμίζουν Ασφυκτικά Οι Δημοφιλείς Προορισμοί - Video

Πρόσθεσε δε, ότι φέτος, για πρώτη φορά μετά από τα χρόνια της πανδημίας, ο αριθμός των δεμάτων που στέλνει ο κόσμος με τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ είναι μειωμένος

«Δέματα δεν έχουμε πολλά. Τα δέματα έφταναν από την επαρχία στην Αθήνα την περίοδο του κορωνοϊού και της πανδημίας. Τώρα όμως ο κόσμος φεύγει από την Αθήνα και πάει στην επαρχία. Ωστόσο, πάντα υπάρχουν δέματα για τους ανθρώπους που παραμένουν στο κλεινόν άστυ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top