Πασχαλινό τραπέζι: Πόσο κοστίζει φέτος το αρνί και το κατσίκι στη Βαρβάκειο

Το ωράριο των καταστημάτων στη Βαρβάκειο Αγορά τη Μεγάλη Εβδομάδα

Όλα όσα είπε ο πρόεδρος της Βαρβακείου αγοράς Ανδρέας Νιώτης

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την Κυριακή του Πάσχα αυξημένη είναι η αγοραστική κίνηση στη Βαρβάκειο αγορά. Σύμφωνα με τους εμπόρους, καταγράφεται μία αύξηση 30% σε σχέση με πέρυσι, ενώ οι τιμές είναι συγκρατημένες και κινούνται στα περσινά επίπεδα.

«Το αρνί και το κατσίκι πωλούνται προς 9- 10 ευρώ το κιλό. Οι συκωταριές και τα έντερα ξεκινούν από 5,99 έως 6,99 ευρώ το κιλό. Ο κόσμος έχει κατέβει και συνεχίζει να δίνει παραγγελίες», είπε στο star.gr ο πρόεδρος της Βαρβακείου αγοράς Ανδρέας Νιώτης.

Βαρβάκειος κρέατα το Πάσχα

Το αρνί και το κατσίκι πωλούνται προς 9- 10 ευρώ το κιλό. (φωτ. eurokinissi)

Συμφωνα με τον ίδιο, οι καταναλωτές εμφανίζονται ευχαριστημένοι και παρά την αύξηση της τιμής του κρέατος και τη γενικότερη ακρίβεια στα τρόφιμα, οι ποσότητες που αγοράζουν δεν είναι μειωμένες σε σχέση με πέρυσι. 

«Υπάρχει επάρκεια προϊόντων και δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ελλείψεις από την Μεγάλη Τετάρτη, καθώς είναι πάρα πολύ νωρίς.Τις πρώτες ημέρες οι καταναλωτές επιλέγουν κομμάτια κρέατος τα οποία μπορούν να τα βάλουν στο ψυγείο και στην κατάψυξη για να τα αποθηκεύσουν, ενώ τις τελευταίες ημέρες αγοράζουν ολόκληρα αμνοερίφια. Όσες παραγγελίες έχουμε, ο κόσμος θα τις παραλάβει τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο.

Υπάρχουν χιλιάδες αρνιά και κατσίκια. Οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα επιλογής και σε ποιότητα και σε τιμή, ανάμεσα στα 50 καταστήματα τα οποία στεγάζει η Βαρβάκειος αγορά», πρόσθεσε.

Πάσχα: Βάφουμε και διακοσμούμε πασχαλινά αυγά με τρεις τρόπους

Τις επόμενες ημέρες, τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο η Βαρβάκειος αγορά θα είναι ανοιχτή από τις 07:00 μέχρι και τις 05:00 το απόγευμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top