Μαρούσι: Βρέθηκε ο 28χρονος που αγνοούταν

Επέστρεψε στο σπίτι του σώος και ασφαλής

Μαρούσι: Βρέθηκε Σώος Ο 28χρονος Που Αγνοούταν

Αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση του 28χρονου, ο οποίες είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στο Μαρούσι

Συναγερμός στο Μαρούσι - Αγωνία για τον 28χρονο που εξαφανίστηκε

Ο άνδρας είχε εξαφανιστεί από τις 4 Απριλίου και για τον εντοπισμό του είχε ενεργοποιηθεί Missing Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού. 

Ο 28χρονος βρέθηκε στο Άλσος Συγγρού, βάζοντας τέλος στην αγωνία των δικών του. Τα ευχάριστα νέα έκανε μάλιστα γνωστά και ο αδελφός του στο Facebook. 

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του είχε γίνει, καθώς είχε θεωρηθεί πως συνέτρεχαν σοβαροί λόγοι που έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο. 

Την ημέρα της εξαφάνισης πιθανόν φορούσε μαύρο μπουφάν, γκρι ζακέτα, μαύρη φόρμα και μπλε αθλητικά παπούτσια. Έχει ύψος 1,78 μ., έχει βάρος 80 κιλά, έχει καστανόξανθα μαλλιά και καστανά μάτια.

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

«Η περιπέτεια του Π.Τ., 28 ετών, έληξε σήμερα, 10/04/2023, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο Π.Τ. επέστρεψε δίπλα στους οικείους του και είναι καλά στην υγεία του. Ο Σύλλογος μας με χαρά πληροφορήθηκε την εύρεσή του καθώς συνέτρεχαν σοβαροί λόγοι που έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο. “To Χαμόγελο του Παιδιού” θα βρίσκεται κοντά του και την οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top