Κρήτη: Αποφυλακίστηκε προπονητής που είχε καταδικαστεί σε 401 χρόνια φυλακή

Είχε κατηγορηθεί για ασέλγεια σε 36 ανήλικους

Ελεύθερος υπό όρους είναι πλέον ο προπονητής από την Κρήτη, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 401 χρόνια φυλάκιση για ασέλγεια σε 36 ανήλικους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο προπονητής αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Τρίπολης μετά από σχετική αίτηση που κατέθεσε στο συμβούλιο του σωφρονιστικού καταστήματος, όπου βρισκόταν τα τελευταία χρόνια. 

O προπονητής από την Κρήτη είχε καταδικαστή σε 401 χρόνια κάθειρξη για ασέλγεια σε 36 ανήλικους - Eurokinissi

O προπονητής από την Κρήτη είχε καταδικαστή σε 401 χρόνια κάθειρξη για ασέλγεια σε 36 ανήλικους - Eurokinissi

Ο προπονητής οφείλει να μη διαμένει και να μην επισκέπτεται την Κρήτη, να δίνει το «παρών» δύο φορές τον μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα, να διαμένει σε περιοχή της Αττικής που έχει οριστεί, να μη συναναστρέφεται με ανήλικους χωρίς την παρουσία ή τη συναίνεση των εχόντων την επιμέλεια και να πηγαίνει για συνεδρίες με ψυχίατρο μία φορά τον μήνα.

Πέραμα: Μέσα στο δωμάτιο του 43χρονου - 6χρονη: «Το είχε ξανακάνει»

Υπενθυμίζεται ότι είχε καταδικαστεί σε 401 χρόνια φυλάκισης, που με τη συγχώνευση έγιναν 220. Αυτά αντιστοιχούν σε 25 πραγματικά χρόνια έκτισης ποινής, τα οποία μειώθηκαν στα 20 με τον νέο ποινικό κώδικα και τελικά αποφυλακίστηκε έχοντας εκτίσει 13 χρόνια ποινής. 

Ο προπονητής τελικά αποφυλακίστηκε έχοντας εκτίσει μόλις 13 χρόνια από τη συνολική ποινή του - Eurokinissi

Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί για κατάχρηση σε ασέλγεια και απόπειρα κατάχρησης σε ασέλγεια σε βάρος 36 παιδιών, ενώ την ίδια ποινή του επέβαλε και το εφετείο.

'Εδιωχνε τους γονείς την ώρα του ιδιαίτερου και ασελγούσε στο παιδί τους

Στα τέλη Απριλίου του 2020 είχε αποφυλακιστεί από τις φυλακές των Γρεβενών, που τότε εξέτιε την ποινή του, όμως λίγες ημέρες αργότερα είχε συλληφθεί για παραβίαση των όρων της αποφυλάκισης και οδηγήθηκε ξανά στις φυλακές. 

Τότε, είχε δηλώσει ως τόπο διαμονής περιοχή της Θεσσαλονίκης, ενώ κατά πληροφορίες, μετά την εκ νέου φυλάκισή του, παρέμεινε για κάποιο διάστημα στο σωφρονιστικό κατάστημα των Γρεβενών και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Τρίπολη.

Ηλιούπολη: Συνελήφθη προπονητής τάε κβον ντο για βιασμό αθλητριών

Σημειώνεται ότι τον Δεκέμβριο του 2011, που συνελήφθη για τα ειδεχθή εγκλήματά του κατά των ανηλίκων, είχε προφυλακιστεί στις φυλακές Τριπόλεως. Η δίκη του, τόσο σε πρώτο όσο και σε δεύτερο βαθμό, είχε πραγματοποιηθεί στο Εφετείο του Πειραιά, για λόγους προστασίας της ανηλικότητας των θυμάτων του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top