Τέμπη: Η Ανυσία βγήκε από τη ΜΕΘ - Το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα της

«Μιλάει κανονικά, έχει πλήρη διαύγεια»

Τέμπη: Bγήκε η 25χρονη Ανυσία από τη ΜΕΘ / Βίντεο από Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας της 25χρονης Ανυσίας, που νοσηλεύεται στο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Τέμπη: «Προϊστάμενε, δεν ξέρω σε ποια γραμμή έστειλα την αμαξοστοιχία»

Η νεαρή κοπέλα εξήλθε σήμερα από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου και η νοσηλεία της θα συνεχιστεί σε απλό δωμάτιο. Όπως αναφέρει ο πατέρας της, η Ανυσία «μιλάει κανονικά, έχει πλήρη διαύγεια και αντίληψη» και πλέον θα νοσηλεύεται σε δωμάτιο όπου θα μπορεί να βρίσκεται και η μητέρα της.

Τέμπη: Χαμόγελα για την 25χρονη Ανυσία - «Ξύπνησε» από το κώμα

Υπενθυμίζεται ότι η 25χρονη τραυματίας διεκομίσθη στις 2 Μαρτίου στη ΜΕΘ του «Παπανικολάου» από τη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Στην ανάρτηση, ο πατέρας της τονίζει: «Αγαπητοί μου φίλοι, με χαρά σας ενημερώνω ότι η αγαπημένη μας Ανυσία, μόλις βγήκε από την ΜΕΘ και μεταφέρθηκε σε δωμάτιο όπου θα μπορεί να βρίσκεται και η μαμά της. Η Ανυσία μιλάει κανονικά, έχει πλήρη διαύγεια και αντίληψη. Θα γίνει καλά. Σας ευχαριστώ για την στήριξη και την συμπαράσταση».

Αποκλειστικό Star-Τέμπη: «Λύγισαν» οι μηχανοδηγοί στο σημείο της σύγκρουσης

Σε ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου», τονίζεται πως η νοσηλεία της 25χρονης θα συνεχιστεί στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής και πως η κατάστασή της κρίνεται σταθερή και βελτιωμένη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top