Τέμπη: Χαμόγελα για την 25χρονη Ανυσία - «Ξύπνησε» από το κώμα

Τα νεότερα για την υγεία της

Πώς η Ανυσία κατάφερε να επιζήσει από τη σύγκρουση των τρένων / Βίντεο Mega

Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας 25χρονης Ανυσία που επέβαινε στο μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε στα Τέμπη το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Τέμπη: Συγκινεί η μητέρα του Γεράσιμου - «Σας ευχαριστώ που προσεύχεστε»

Το κορίτσι, που είναι πολυτραυματίας, νοσηλεύεται από το βράδυ του μοιραίου σιδηροδρομικού δυστύχηματος στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη. Ήταν σε καταστολή, όμως η κατάστασή της βελτιώνεται, αφού «ξύπνησε» και έχει αποκατασταθεί η επικοινωνία της με το περιβάλλον.

Τέμπη: «Ξύπνησε» από το κώμα 25χρονη τραυματίας

Η 25χρονη Ανυσία μπορεί πλέον να αναπνέει και μόνη της, χωρίς μηχανική υποστήριξη

Η κατάστασή της υγείας βελτιώνεται σταδιακά, ενώ πλέον μπορεί να αναπνέει και μόνη της, χωρίς μηχανική υποστήριξη, σύμφωνα με το grtimes.

«Το κορίτσι έχει εγκαύματα 28% και έχει τραύματα στο κεφάλι, τον θώρακα, τη σπονδυλική στήλη. Οι ειδικοί μας, ό,τι καλύτερο έχει το νοσοκομείο, βρίσκονται πάνω από το κεφάλι της, νευροχειρουργοί, θωρακοχειρουργοί, χειρουργοί, ορθοπεδικοί. Είναι πολυτραυματίας και με εγκαύματα αλλά έχουμε πολλές ελπίδες να ζήσει» είχε δηλώσει στο Mega ο διευθυντής της ΜΕΘ στο Παπανικολάου, Δημήτρης Καπραβέλος.

Η 25χρονη θα παραμείνει σε ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Τέμπη: Πώς η Ανυσία σώθηκε από τον θάνατο

Η Ανυσία κατάγεται από τη Σάμο. Σπούδασε Αρχαιολογία στο Αριστοτέλειο Θεσσαλονίκης και τώρα έκανε το μεταπτυχιακό της στη Μουσιολογεία.

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας είχε ταξιδέψει στην Αθήνα για να επισκεπτεί τον πατέρα της. Την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καθόταν στο δεύτερο βαγόνι του μοιραίου Intercity. Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί πώς βρέθηκε έξω από το τρένο. Εικάζεται πως την ώρα της σύγκρουσης, είτε εκσφενδονίστηκε από το βαγόνι, είτε κάποιος συνεπιβάτης της τη βοήθησε να βγει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top