Λακωνία: «Καλά να πάθει», λέει η αδελφή της 13χρονης

Οι οικογένειά της δεν ξέρει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της

Σοκαριστικές είναι οι αντιδράσεις των μελών της οικογένειας της 13χρονης, η οποία γέννησε το παιδί του βιαστή της στη Λακωνία, που φέρεται να είναι και στενός συγγενής της. 

Μετά τη μητέρα της, η οποία δήλωσε πως το παιδί πήγαινε με πολλούς άνδρες, ανάλογη ήταν και η αντίδραση της 18χρονης αδελφής της, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Λακωνία: «Πήγαινε με πολλούς» - Σοκάρει η μητέρα της 13χρονης

«Εμείς μάθαμε ότι ήταν έγκυος όταν διένυε τον έκτο μήνα. Το έκρυβε. Έτσι κι αλλιώς συνέχεια φοράει φαρδιά ρούχα, οπότε δεν το είχαμε καταλάβει. Δεν ξέρω ποιος είναι ο πατέρας. Τους είπα να κάνει ένα τεστ DNA και είπαν ότι κοστίζει. Η ίδια λέει ότι ούτε εκείνη ξέρει ποιος είναι», είπε η αδελφή της 13χρονης, η οποία φιλοξενείται τώρα σε δομή στην Πάτρα, όπως και κάποια από τα αδέλφια της. 

Η οικογένεια της μικρής αντιμετωπίζει πάρα πολλά προβλήματα και οικονομική ανέχεια. Η αδελφή της 13χρονης είπε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν ο πατέρας τους, ο οποίος είναι πλέον στη φυλακή. 

Σε ερώτηση αν κάποιος συγγενής έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά την ίδια ή κάποιο από τα αδέλφια της, η κοπέλα απάντησε αρνητικά, τονίζοντας πως δεν πιστεύει ότι συγγενικό πρόσωπο είναι ο πατέρας του μωρού της αδελφής της. 

Λακωνία: «Θα ήθελα να μεγάλωνα εγώ το μωρό» λέει η μητέρα της 13χρονης

«Η αδελφή μου ας πρόσεχε. Ποτέ δε μας άκουγε, έκανε πάντα του κεφαλιού της», κατέληξε η αδελφή της 13χρονης. 

Η μητέρα της πριν από λίγες μέρες ερωτηθείσα για το ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της 13χρονης είχε απαντήσει πως δε γνώριζε. 

«Δεν ξέρω τίνος είναι το παιδί, πήγαινε με πολλούς. Έχει εκθέσει ανθρώπους, τους έχει κλείσει φυλακή. Δεν ήξερα τίποτα, δε μου έλεγε τα μυστικά της», είπε η μητέρα του παιδιού. 

Λακωνία: Θύμα συστηματικής κακοποίησης η 13χρονη

Το άτυχο κορίτσι φέρεται να έχει βιαστεί από στενό συγγενή της, ο οποίος μάλιστα της έδινε και ουσίες προκειμένου να προχωρήσει στις αρρωστημένες πράξεις του. Οι Αρχές υποψιάζονται πως ο εν λόγω άνδρας είναι ο πατέρας του παιδιού. 

Λακωνία: Συγγενής της 13χρονης o βιαστής και πατέρας του παιδιού της

Το παιδί, όμως, έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά και από δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι συνελήφθησαν και παραδέχθηκαν τη συνεύρεση με την 13χρονη, αρνούμενοι ωστόσο την κατηγορία του βιασμού, σημειώνοντας πως ό,τι έγινε ήταν με τη θέλησή της.  

Το κορίτσι φέρεται να κακοποιήθηκε ακόμα και μετά τον τοκετό από έτερο συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο τη φιλοξενούσε στην Αθήνα. 

Λακωνία: Οι καθηγητές υποπτεύθηκαν την εγκυμοσύνη της

Η αλήθεια για την εγκυμοσύνη της 13χρονης ήρθε στο φως χάρη στους καθηγητές της στο σχολείο. Βλέποντάς την να παίρνει βάρος, ειδικά στην κοιλιά, άρχισαν να υποπτεύονται ότι κάτι δεν πάει καλά. 

Μετά από ενέργειες του διευθυντή του σχολείου και σε συνεννόηση με γιατρό της περιοχής, στο πλαίσιο δήθεν προληπτικού ελέγχου για όλα τα παιδιά, η ανήλικη μαθήτρια υποβλήθηκε σε αιματολογικές εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε η προχωρημένη εγκυμοσύνη της. 

Ο εν λόγω γιατρός συνέταξε και απέστειλε αναφορά συνοδευόμενη από τα αποτελέσματα των εξετάσεων στην Εισαγγελέα Γυθείου, γνωστοποιώντας την κατάσταση της 13χρονης.

Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση, με τη 13χρονη να απομακρύνεται από το οικογενειακό της περιβάλλον και να μεταφέρεται αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης και στη συνέχεια σε μαιευτήριο στην Αθήνα, καθώς η κατάστασή της λόγω της ηλικίας της ήταν κρίσιμη.

Μέχρι να γεννήσει, η ανήλικη διέμενε σε ξενώνα μαιευτηρίου των Αθηνών, όπου λάμβανε την απαραίτητη ιατρική και ψυχολογική υποστήριξη. Έχουν ξεκινήσει ήδη διαδικασίες υιοθεσίας του βρέφους. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top