Λακωνία: Συγγενής της 13χρονης o βιαστής και πατέρας του παιδιού της

Πώς οι δάσκαλοι αποκάλυψαν την εγκυμοσύνη της μαθήτριας

Φρίκη από την υπόθεση βιασμού 13χρονης στη Λακωνία / Βίντεο Mega

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η νέα υπόθεση βιασμού ανήλικης που είδε το φως της δημοσιότητας. Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το 13χρονο κορίτσι από τη Λακωνία που γέννησε το παιδί του βιαστή της, ο οποίος μάλιστα φέρεται να είναι στενός συγγενής της. Στο σχολείο της μικρής είχε στηθεί ολόκληρη επιχείρηση προκειμένου να διαπιστωθεί αν το παιδί είναι έγκυος.

Λακωνία: 13χρονη έμεινε έγκυος και γέννησε το παιδί του βιαστή της

Σύμφωνα με πληροφορίες του  «Λακωνικού Τύπου», στο σχολείο της 13χρονης οι δάσκαλοι κατάλαβαν ότι κάτι συμβαίνει όταν το παιδί ξεκίνησε να παίρνει ανεξήγητο βάρος και ιδιαίτερα στην κοιλιακή χώρα. 

Μετά από ενέργειες του διευθυντή του σχολείου και σε συνεννόηση με γιατρό της περιοχής, στο πλαίσιο δήθεν προληπτικού ελέγχου για όλα τα παιδιά, η ανήλικη μαθήτρια υποβλήθηκε σε αιματολογικές εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε η προχωρημένη εγκυμοσύνη της. 

Λακωνια 13χρονη

Στενός συγγενής της φέρεται να είναι o βιαστής και πατέρας του παιδιού της 13χρονης / Φωτογραφία αρχείου Pexels

Ο εν λόγω γιατρός συνέταξε και απέστειλε αναφορά συνοδευόμενη από τα αποτελέσματα των εξετάσεων στην Εισαγγελέα Γυθείου, γνωστοποιώντας την κατάσταση της 13χρονης.

Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση, με τη 13χρονη να απομακρύνεται από το οικογενειακό της περιβάλλον και να μεταφέρεται αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης και στη συνέχεια σε μαιευτήριο στην Αθήνα καθώς η κατάστασή της λόγω της ηλικίας της ήταν κρίσιμη.

Μέχρι να γεννήσει, η ανήλικη διέμενε σε ξενώνα μαιευτηρίου των Αθηνών, όπου λάμβανε την απαραίτητη ιατρική και ψυχολογική υποστήριξη.

Ηλιούπολη: Στο στόχαστρο του προπονητή κορίτσια ηλικίας 12-16 ετών

Λακωνία: «Τα παιδιά ήταν παραμελημένα»

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η ανήλικη ανήκει σε οικογένεια Ελλήνων, η οποία απαρριθμεί έξι παιδιά όπου σύμφωνα με μαρτυρίες ζούσαν παραμελημένα, ενώ κάτοικοι της περιοχής βοηθούσαν την οικογένεια με είδη πρώτης ανάγκης και ρούχα. 

Μόλις ξεκίνησαν οι έρευνες της Αστυνομίας, ο πατέρας της ανήλικης οδηγήθηκε στις φυλακές, καθώς εκδόθηκε εις βάρος του ένταλμα σύλληψης, το οποίο δε σχετίζεται με την υπόθεση, αλλά με ναρκωτικά.

Μετά τον τοκετό του 13χρονου κοριτσιού, ξεκίνησε από τις αρμόδιες αρχές η διαδικασία αναδοχής-υιοθεσίας του βρέφους ενώ αναμένεται το επίσημο πόρισμα σχετικά με την πατρότητά του. 

Φρίκη στη Λάρισα: «Πίεζε το κεφάλι της κόρης του με μαξιλάρι και τη βίαζε»

Λακωνία: Το χρονικό της φρικτής κακοποίησης του παιδιού

Η 13χρονη φέρεται να έχει βιαστεί από στενό συγγενή της, ο οποίος μάλιστα της έδινε και ουσίες προκειμένου να προχωρήσει στις αρρωστημένες πράξεις του. Οι Αρχές υποψιάζονται πως ο εν λόγω άνδρας είναι ο πατέρας του παιδιού.

Το παιδί, όμως, έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά και από δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι συνελήφθησαν και παραδέχθηκαν τη συνεύρεση με την 13χρονη, αρνούμενοι ωστόσο την κατηγορία του βιασμού, σημειώνοντας πως... ό,τι έγινε ήταν με τη θέλησή της.  

Το κορίτσι φέρεται να κακοποιήθηκε ακόμα και μετά τον τοκετό από έτερο συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο τη φιλοξενούσε στην Αθήνα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top