Λακωνία: 13χρονη έμεινε έγκυος και γέννησε το παιδί του βιαστή της

Κακοποιήθηκε σεξουαλικά και από συγγενή της μετά τον τοκετό

Φρίκη από την υπόθεση βιασμού 13χρονης στη Λακωνία / Βίντεο Mega

Δεν έχουν τέλος οι περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων στη χώρα. Μια νέα υπόθεση βιασμού ανήλικης έρχεται στο «φως» και προκαλεί φρίκη και αποτροπιασμό.

Μια 13χρονη στη Λακωνία καταγγέλλει πως έμεινε έγκυος από τους βιαστές, ενώ κακοποιήθηκε και μετά τον τοκετό. Το παιδί φέρεται να κακοποιήθηκε και από στενό συγγενή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, η αστυνομία κινητοποιήθηκε μόλις η 13χρονη ελληνικής καταγωγής γέννησε σε νοσοκομείο της Αθήνας στα τέλη του 2022. Η ανήλικη κατέθεσε ότι είχε σχέσεις με δύο αλλοδαπούς, για τους οποίους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης. Αυτοί υποστήριξαν ότι ό,τι έγινε έγινε με τη θέληση του παιδιού.

Η φρίκη όμως δεν τελειώνει εδώ. Όταν το παιδί κλήθηκε να καταθέσει στις αρχές ισχυρίστηκε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά και από στενό συγγενή της, ο οποίος μάλιστα φέρεται να της έδινε και ουσίες. Οι Αρχές υποψιάζονται πως ο εν λόγω άνδρας είναι ο πατέρας του παιδιού που γέννησε η 13χρονη και σήμερα κρατείται στη φυλακή για άλλο αδίκημα.

Ακόμα, οι Αρχές έχουν σχηματίσει δικογραφία σε βάρος άλλου προσώπου από το οικογενειακό περιβάλλον του παιδιού, καθώς φέρεται να την κακοποίησε όταν βγήκε από το μαιευτήριο, όταν φιλοξένησε τη 13χρονη για μερικές ημέρες στο σπίτι του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top