Λακωνία: «Πήγαινε με πολλούς» - Σοκάρει η μητέρα της 13χρονης

Τι είπε για τους βιασμούς, την εγκυμοσύνη και τον πατέρα του παιδιού

Τι είπε η μητέρα της 13χρονης για τους βιασμούς της / Βίντεο από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση της 13χρονης από τη Λακωνία που έφερε στον κόσμο το μωρό εγκυμοσύνης μετά τον βιασμό της. Την ίδια ώρα, εγείρονται ερωτήματα πώς το παιδί έφτασε σε αυτή την κατάσταση, χωρίς να το καταλάβει η οικογένειά του και να το προστατέψει. Η μητέρα του παιδιού «έσπασε» τη σιωπή της και μίλησε για την κόρη της.

Λακωνία: «Θα ήθελα να μεγάλωνα εγώ το μωρό» λέει η μητέρα της 13χρονης

«Δεν ήξερα για την εγκυμοσύνη. Δεν ξέρω τίνος είναι το παιδί, πήγαινε με πολλούς. Ο πατέρας της ήταν καλός», είναι τα λόγια της μητέρας της 13χρονης που μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και την Κατερίνα Σουλιώτη.

«Έχω έξι παιδιά. Η κόρη μου δεν ξέρω από ποιον έμεινε έγκυος, πήγαινε με πολλούς. Έχω στεναχωρηθεί πολύ. Είμαι μια μάνα βασανισμένη και ζητάω βοήθεια. Δεν το γνώριζα ότι είναι έγκυος, με την αδελφή της μιλούσε», πρόσθεσε. Μάλιστα, υποστήριξε ότι είναι ψέματα ότι η κόρη της έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από συγγενικό πρόσωπο.

Έχει μπλέξει με πολλά άτομα. Δεν ξέρω τίνος είναι το παιδί. Έχει κλείσει ανθρώπους στη φυλακή.

Λακωνία: Τι λέει η μητέρα της 13χρονης που γέννησε το παιδί του βιαστή της

Αναφερόμενη στον σύζυγό της που βρίσκεται στη φυλακή και στο εάν ήταν βίαιος απέναντί τους, η μητέρα της 13χρονης είπε ότι ήταν ένας καλός πατέρας που τους «αγαπούσε και τους τιμούσε».

Ωστόσο, η μαρτυρία γειτόνισσας στην εκπομπή έρχεται σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς της μητέρας. Όπως είπε στην εκπομπή, ο πατέρας των παιδιών ήταν βίαιος και προκαλούσε με τη συμπεριφορά του: «Τα παιδιά είναι όπως μεγαλώσουν στην οικογένειά τους. Τι θέλετε να γίνει, όταν ο πατέρας φέρνει τη φιλενάδα του μέσα στο σπίτι που είναι η γυναίκα του και την ξυλοφορτώνουν;», δήλωσε χαρακτηριστικά. Αναφερόμενη στην εγκυμοσύνη του παιδιού, υποστήριξε ότι δεν είχε ακούσει κάτι. Ωστόσο, δεν αρνήθηκε ότι υπήρχαν πληροφορίες για κακοποίησή του από το οικογενειακό περιβάλλον.

Λακωνία: Πώς έγινε γνωστός ο εφιάλτης που ζούσε η 13χρονη

Η 13χρονη έπεσε θύμα βιασμού, έμεινε έγκυος και γέννησε πριν λίγο καιρό ένα αγοράκι. Η 13χρονη βρίσκεται ήδη σε δομή φιλοξενίας, ενώ για το νεογέννητο μωράκι έχει ήδη κινηθεί η διαδικασία για αναδοχή. 

Η υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο αποκαλύφθηκε, όταν ο γυμνασιάρχης ρώτησε τη μικρή τι έχει, καθώς κουραζόταν και φούσκωνε, ενώ είχε και περίεργη συμπεριφορά. Οι καθηγητές της ενημέρωσαν τις αρχές και η μικρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σπάρτης, όπου έκανε εξετάσεις. Εκεί αποκαλύφθηκε όλη η αλήθεια.

Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση, με τη 13χρονη να απομακρύνεται από το οικογενειακό της περιβάλλον. Μετάφερθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης και στη συνέχεια σε ιδιωτικό μαιευτήριο στην Αθήνα, καθώς η κατάστασή της, λόγω της ηλικίας της, ήταν κρίσιμη.

Μέχρι να γεννήσει, η ανήλικη φιλοξενήθηκε σε ξενώνα του μαιευτηρίου Αθηνών, όπου έλαβε την απαραίτητη φροντίδα και ψυχολογική υποστήριξη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η οικογένεια της 13χρονης έχει συνολικά έξι παιδιά, τα οποία φέρεται να ζούνε παραμελημένα, με τους κατοίκους της περιοχής να τους παρέχουν ήδη πρώτης ανάγκης και ρούχα. 

Η 13χρονη φέρεται να βιαζόταν από στενό συγγενή της, ο οποίος μάλιστα φέρεται να της έδινε και ουσίες, προκειμένου να προχωρήσει στις αρρωστημένες πράξεις του. Οι αρχές πιστεύουν ότι ο εν λόγω άνδρας ίσως είναι ο πατέρας του παιδιού, το οποίο έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά και από δύο αλλοδαπούς. Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και παραδέχθηκαν τις πράξεις τους, αρνήθηκαν ωστόσο την κατηγορία του βιασμού, υποστηρίζοντας πως ό,τι έγινε έγινε με τη θέλησή της. 

Η φρίκη για το ανήλικο κορίτσι συνεχίστηκε και μετά τον τοκετό, καθώς φέρεται να κακοποιήθηκε από άλλο συγγενικό της πρόσωπο, που τη φιλοξένησε στην Αθήνα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top