Λακωνία: «Θα ήθελα να μεγάλωνα εγώ το μωρό» λέει η μητέρα της 13χρονης

Μιλά στο Star για την ανήλικη κόρη της που γέννησε το παιδί του βιαστή της

Όσα είπε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Κώστα Γκλεντή η μητέρα της 13χρονης για την εγκυμοσύνη της κόρης της και τη γέννηση του παιδιού του βιαστή της ανήλικης

Φρίκη προκαλεί η αποκάλυψη ότι ένα κορίτσι μόλις 13 χρόνων στη Λακωνία έπεσε θύμα βιασμού. Έμεινε έγκυος και γέννησε ένα αγοράκι. Για το μωρό έχει κινηθεί η διαδικασία για αναδοχή, ενώ η ανήλικη βρίσκεται σε δομή φιλοξενίας στην Πάτρα. 

Η μητέρα του 13χρονου κοριτσιού περιέγραψε αποκλειστικά στον απεσταλμένο του Star, Κώστα Γκελντή, το πώς έμαθε για την εγκυμοσύνη της κόρης της.

Λακωνία: 13χρονη έμεινε έγκυος και γέννησε το παιδί του βιαστή της

«Δε γνώριζα ότι ήταν έγκυος το κορίτσι και το έμαθα στον 6ο μήνα. Το μάθαμε από το σχολείο που πήγαινε. Κουραζόταν και φούσκωνε. Το κατάλαβε ο γυμνασιάρχης που τους έκανε γυμναστική και ρώρησε τη μικρή τι έχει. Δε γνωρίζαμε. Της είπε να την πάρεις την αδελφή σου να της κάνουμε κάτι εξετάσεις στο Κέντρο Υγείας» περιέγραψε η μητέρα της 13χρονης.

«Μας το έκρυβε μέχρι τελευταία ώρα. Δεν μας είπε ποτέ τον πατέρα γιατί έμπλεκε με πολλούς ανθρώπους. Μίλαγε, είχε επαφές» πρόσθεσε η μητέρα της 13χρονης που γέννησε του παιδί του ανθρώπου που τη βίασε, σημειώνοντας πως δεν ξέρει ποιος μπορεί να είναι ο πατέρας του παιδιού. 

Η μητέρα της 13χρονης που βιάστηκε και γέννησε το παιδί του βιαστή της μίλησε αποκλειστικά στο Star

Η μητέρα της 13χρονης που βιάστηκε και γέννησε το παιδί του βιαστή της μίλησε αποκλειστικά στο Star

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε τον Οκτώβριο του 2022 από τους καθηγητές του παιδιού. Το παιδί ξεκίνησε να κουράζεται και να έχει περίεργη συμπεριφορά. Οι καθηγητές της ειδοποίησαν τις αρχές και η μικρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σπάρτης για εξετάσεις. 

Λακωνία: Η 13χρονη αρχικά ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα βιασμού από αλλοδαπούς

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Εισαγγελία. Στην αρχική της κατάθεση η 13χρονη φέρεται να είπε ότι έπεσε θύμα βιασμού από δύο αλλοδαπούς. Ο ένας από τους δύο άνδρες συνελήφθη και φέρεται να παραδέχτηκε τη συνεύρεση με τη 13χρονη, αλλά υποστήριξε ότι έγινε με τη θέλησή της. 

Στη συνέχεια, όμως,  το κορίτσι  φέρεται να άλλαξε την κατάθεση του και να ισχυρίστηκε ότι η κακοποίηση έγινε από συγγενικό του πρόσωπο.

Λακωνία: Συγγενής της 13χρονης o βιαστής και πατέρας του παιδιού της

«Αυτό ήταν ψέματα. Ο άνθρωπος ήταν άρρωστος, μας βοηθούσε. Μας βοηθούσε και το παλικάρι αυτό. Ποτέ δεν πήγε με τον άνθρωπο αυτό» τόνισε η μητέρα της 13χρονης, η οποία δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να φοβήθηκε και να το είπε.

Η μητέρα της 13χρονης που βιάστηκε και γέννησε το παιδί του βιαστή της μίλησε αποκλειστικά στο Star

Η μητέρα της 13χρονης που βιάστηκε και γέννησε το παιδί του βιαστή της μίλησε αποκλειστικά στο Star

Λακωνία: Έχει κινηθεί η διαδικασία αναδοχής του βρέφους

Η 13χρονη, η οποία είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας, γέννησε στην Αθήνα, στις αρχές Ιανουαρίου ένα υγιέστατο αγοράκι. Το μωρό βρίσκεται στο κέντρο βρεφών «H Μητέρα» και έχει κινηθεί η διαδικασία για αναδοχή. 

«Θα ήθελα να το μεγάλωνα. Εκεί που μεγάλωσα έξι παιδιά και να είχα ένα παιδάκι παραπάνω» πρόσθεσε η μητέρα της 13χρονης.

Λακωνία: Σε δομή φιλοξενίας η ανήλικη μητέρα

Η ανήλικη μητέρα με εισαγγελική εντολή μεταφέρθηκε σε δομή φιλοξενίας στην Πάτρα όπου εκεί βρίσκονται και τρία ακόμη αδέλφια της.

«Με παίρνει το παράπονο μεγάλο. Τρίτη και Παρασκευή έχουμε επικοινωνία μαζί τους» είπε η μητέρα της 13χρονης.

Από το μωρό έχει ληφθεί δείγμα γενετικού υλικού ώστε να ταυτοποιηθεί ο πατέρας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top