Νέα Σμύρνη: Ροζ βίντεο με τη 14χρονη στο κινητό ενός προφυλακισμένου

Αναζητείται 30χρονος γεωργιανής καταγωγής, πατέρας τριών παιδιών

«Φύλλο και φτερό» κάνουν οι αρχές τα κινητά τηλέφωνα των κατηγορουμένων στην υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης από τη δομή στη Νέα Σμύρνη

Nέα Σμύρνη: Τι λέει κατηγορούμενος για την υπόθεση μαστροπείας 14χρονης

Το πρώτο κινητό που άνοιξαν οι αρχές - και το παρέδωσε ο ίδιος - είναι αυτό του πρώην τρόφιμου της Κιβωτού του Κόσμου που έχει ήδη προφυλακιστεί.

O δικηγόρος της οικογένειας της 14χρονης, Όθων Παπαδόπουλος, στο Star

O δικηγόρος της οικογένειας της 14χρονης, Όθων Παπαδόπουλος, στο Star

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, εκεί υπάρχει ένα βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο με τη 14χρονη, ενώ υπάρχουν και άλλα στιγμιότυπα, των οποίων η ανάλυση θα δώσει στοιχεία στις αρχές. 

Αυτό που αναζητούν είναι αν εκτός από τη 14χρονη υπάρχουν και άλλα κορίτσια που είχαν παγιδευτεί από τους κατηγορούμενους . Στοιχεία θα δώσει και το κινητό του κοριτσιού για το τι της πρότειναν οι κατηγορούμενοι.

Νέα Σμύρνη: Η οικογενειακή τραγωδία της 14χρονης που την εξέδιδαν

Επιπλέον οι αρχές αναζητούν τον 30χρονο Ρουσλάν, ο οποίος εμφανίζεται στο βίντεο. Για τον 30χρονο, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ασέλγεια σε ανήλικο, εκτός από τη μαστροπεία. Είναι γεωργιανής καταγωγής και εμφανίζεται να είναι πατέρας τριών παιδιών. Μέχρι στιγμής παραμένει άφαντος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top