Τέμπη - Γιαγιά 6 μηνών βρέφους: «Βρήκαμε το μωρό κάτω από κάθισμα»

O Mιχάλης Κλάψης, ο νεαρός φοιτητής, ήταν αυτός που τις βοήθησε

Τέμπη: Όσα είπε  στην εκπομπή του Alpha «T-live» η γιαγιά του βρέφους που επέβαινε μαζί με την κόρη της και το εγγόνι της στη μοιραία αμαξοστοιχία

Ανάμεσα στους επιβαίνοντες της μοιραίας αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με την εμπορική στα Τέμπη ήταν και μία γυναίκα με το έξι μηνών μωρό της και τη μητέρα της. Τις δραματικές ώρες που έζησαν περιέγραψε η γιαγιά του βρέφους, σημειώνοντας πως ο Μιχάλης Κλάψης ήταν ο άνθρωπος που βοήθησε μητέρα και γιαγιά να βρουν το μωρό, όταν εξαιτίας της σύγκρουσης «χάθηκε» από τα χέρια της μαμάς του. 

Τέμπη: Χαραμάδα ελπίδας για τον 20χρονο Γεράσιμο

«Ακούσαμε ένα μπαμ κι άρχισε να φεύγει το βαγόνι, να αναποδογυρίζει, δεν ξέρω. Εκείνη την ώρα μας πέταξε όλους, τσιρίζαμε, φάγαμε γυαλιά, δεν ξέραμε τι γινόταν. Κι όταν ανοίξαμε τα μάτια μας, είδαμε καπνούς, σκοτάδι κι έναν πανικός μέσα σε όλο το βαγόνι» περιέγραψε η κ.Ιωάννα στην εκπομπή του Alpha «T-live».

Στη συνέχεια εξήγησε πως στην προσπάθειά τους να δουν αν είναι καλά, άκουσε την κόρη της να φωνάζει: «το μωρό, το μωρό, πού είναι το μωρό». Η μητέρα του βρέφους το φώναξε με το όνομά του κι έπειτα εκείνο άρχισε να κλαίει. Το μωρό ήταν κάτω από ένα κάθισμα.

Ο Μιχάλης Κλάψης/ Τέεκπομπή του Alpha «T-live» 

Ο Μιχάλης Κλάψης/ Τέεκπομπή του Alpha «T-live» 

«Τη βρήκαμε κάτω από το κάθισμα. Μας βοήθησε κι ένα παιδί εκεί και την τράβηξα εγώ κάτω από το κάθισμα, την έδωσα στην κόρη μου, έφυγε από τη μία πλευρά  κι εγώ από την άλλη» είπε η γιαγιά του βρέφους.

Τέμπη: Χαμόγελα για την 25χρονη Ανυσία - «Ξύπνησε» από το κώμα

Τη στιγμή της σύγκρουσης, η μητέρα τάιζε το μωρό, κρατώντάς το στην αγκαλιά της. «Έφυγε από τα χέρια της κόρης μου που την τάιζε και βρέθηκε κάτω από το κάθισμα του παιδιού που ήταν παραδίπλα μου» εξομολογήθηκε η γιαγιά του βρέφους.

Ο νεαρός φοιτητής επικοινώνησε με την κόρη της κι εκείνη τον ευχαρίστησε για τη βοήθειά του, όπως αποκάλυψε η γιαγιά του μωρού στο T-live. Οι γυναίκες, όπως και το μωρό σώθηκαν χωρίς σοβαρά προβλήματα. «Οποιονδήποτε θόρυβο άκουγε στην αρχή, τρόμαζε, τιναζόταν, έκλαιγε με το παραμικρό. Προσπαθούμε να μπούμε σε μια κανονική ζωή. Προχωράμε. Ήμασταν από τους τυχερούς που βγήκαμε χωρίς σοβαρά προβλήματα» κατέληξε η γιαγιά του βρέφους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top