Συλλαλητήριο Τέμπη: Έρευνα για την τρελή πορεία «ανεξέλεγκτου» γερανοφόρου

Τι αναφέρει η ΕΛΑΣ για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

Η αντίδραση της ΕΛΑΣ για τα επεισόδια /  Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Επεισόδια σημειώθηκαν στο σημερινό ογκώδες συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας για την τραγωδία των Τεμπών. Ομάδες κουκουλοφόρων συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις και προκάλεσαν υλικές ζημιές σε καταστήματα και αυτοκίνητα.

Συλλαλητήρια σε κάθε γωνιά της χώρας- «Η άνοιξη σταμάτησε στα Τέμπη»

Οι κουκουλοφόροι εξαπέλυσαν επίθεση με δεκάδες βόμβες μολότοφ κατά των αστυνομικών δυνάμεων. Η πλατεία Συντάγματος και οι γύρω δρόμοι μετατράπηκαν σε πεδίο μάχης. 

Οι κουκουλοφόροι προσπάθησαν να σπάσουν μάρμαρα απο την πλατεία για να τα χρησιμοποιήσουν σαν πολεμοφόδια εναντίον των αστυνομικών. Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με χημικά και κρότου λάμψης.

Επεισόδια στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Την ίδια ώρα αστυνομικοί και κουκουλοφόροι συγκρούστηκαν και μπροστά στο συντριβάνι της πλατείας. 

Στην Πανεπιστημίου οι κουκουλοφόροι προκάλεσαν ζημιές σε αυτοκίνητα και βιτρίνες καταστημάτων. 

Για τα επεισόδια πραγματοποιήθηκαν από την Αστυνομία 17 προσαγωγές, εκ των οποίων οι τρεις μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Μάλιστα ένας εκ των προσαχθέντων, ένας 35χρονος Έλληνας, ταυτοποιήθηκε ότι συμμετείχε στην επίθεση κατά του Γιάνη Βαρουφάκη στα Εξάρχεια.

Μέλος ρωσικού δικτύου η κατάσκοπος Irina A.S. που εντόπισε η ΕΥΠ 

Πολιτική αντιπαράθεση για οπτικό ντοκουμέντο

Στο μεταξύ σύμφωνα με βίντεο που ανέβασε η εφημερίδα Αυγή, αστυνομικοί φέρονται να προπηλάκισαν απρόκλητα πολίτες.

Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία αναφέρεται πως «Όσο βλέπει ότι καταρρέει ο κ. Μητσοτάκης, τόσο θα γίνεται και πιο επικίνδυνος για τους πολίτες». 

Τέμπη

Ο αστυνομικός συντάκτης του Star Παναγιώτης Μπούσιος, μεταφέρει την πρώτη αντίδραση της ΕΛΑΣ για τα καταγγελλόμενα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι νεαροί ήταν εκείνοι που επιτέθηκαν πρώτοι με πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα στις διμοιρίες των ΜΑΤ στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος και τότε οι αστυνομικοί χρειάστηκε να προχωρήσουν σε χρήση χημικών και κρότου λάμψης.

Πάντως από τα βίντεο φαίνεται πρώτα να έγινε η χρήση των κρότου λάμψης και στη συνέχεια οι νεαροί να πέταξαν πολλές μολότοφ που είχαν στα σακίδια τους.

Κατασκοπεία στην Ελλάδα με στοιχεία θρίλερ αποκάλυψε η ΕΥΠ!   

Έρευνα για περιστατικό με γερανοφόρο της Τροχαίας

Στο μεταξύ στην Ακαδημίας, ο οδηγός ενός γερανοφόρου της Τροχαίας φέρεται να βρέθηκε περικυκλωμένος από διαδηλωτές. Τότε ο οδηγός για να γλιτώσει έκανε επικίνδυνους ελιγμούς και έπεσε πάνω σε δύο κάδους απορριμμάτων για να καταφέρει να ξεφύγει.

πορεία επεισόδια

Το αποτέλεσμα ήταν ο ένας από τους δύο κάδους να χτυπήσει έναν περαστικό που βρέθηκε στο έδαφος και ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά. Το σκηνικό καταγράφηκε σε βίντεο ντοκουμέντο.

Για το περιστατικό με τον γερανό διατάχθηκε έρευνα από τον Γενικό Αστυνομικό διευθυντή Αττικής. Θα κληθούν ο οδηγός και μάρτυρες. 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top