Μέλος ρωσικού δικτύου η κατάσκοπος Irina A.S. που εντόπισε η ΕΥΠ 

Είχε μαγαζί με…  πλεκτά στην Αθήνα σαν «Μαρία Τσάλλα»!    

To video του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για την κατάσκοπο που εντόπισε η ΕΥΠ   

Μέλος του ρωσικού δικτύου κατασκόπων με το όνομα «Illegals» είναι η κατάσκοπος Irina A. S. που εντόπισε η ΕΥΠ. Η Μόσχα έχει ξοδέψει πάνω από έξι εκατομμύρια δολάρια για το σχέδιο αυτό, τις λεπτομέρειες του οποίου αποκάλυψε ο Σπύρος Λάμπρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.   

Το κατάστημα με πλεκτά της κατασκόπου

  Το κατάστημα με πλεκτά της κατασκόπου 

 

Κατασκοπεία στην Ελλάδα με στοιχεία θρίλερ αποκάλυψε η ΕΥΠ!  

Όπως ανέφερε, πρόκειται για μια γυναίκα με το υποτιθέμενο όνομα «Μαρία Τσάλλα»,  που εμφανιζόταν σαν  Ελληνίδα από το 2018 και είναι φωτογράφος και ιδιοκτήτρια καταστήματος με πλεκτά στην Αθήνα. «Η κατάσκοπος με το βελονάκι» όπως ανέφεραν άνθρωποι που γνωρίζουν. Παρότι δήλωνε φωτογράφος όμως, πρόσεχε να μη φαίνεται καθαρά το πρόσωπό της στις φωτογραφίες της.

.Η κατάσκοπος που εντοπίστηκε από την ΕΥΠ  

Η κατάσκοπος που εντοπίστηκε από την ΕΥΠ και πρόσεχε να μην φαίνεται καθαρά το πρόσωπό της στις φωτογραφίες της   

Η ΕΥΠ κατάφερε να εντοπίσει τα στοιχεία της και να ξετυλίξει το κουβάρι. Πρόκειται τελικά για την  IRINA A.S η οποία παραποιούσε έγγραφα μωρών που πέθαναν κατά τη γέννα ή ανθρώπων που δεν ήταν στη ζωή. 

Αιγάλεω: Για κατασκοπεία κατηγορούνται αλλοδαποί που μπήκαν σε στρατόπεδο

 

Πώς αποκαλύφθηκε η «η κατάσκοπος με το βελονάκι» 

Αποκαλύφθηκε μάλλον από μια υπάλληλο σε δημοτολόγια γιατί εντοπίστηκε κίνηση τρίτης χώρας σε στοιχεία Ελλήνων πολιτών που είχαν πεθάνει. Η Μαρία ή Irina εκμεταλλευόταν πρόσωπα, υπηρεσίες ή διαδικασίες και προωθούσε ταυτότητες και διαβατήρια με τα ονόματα των νεκρών σε άλλους κατασκόπους ή βαρυποινίτες ή «φίλους» που ήθελε η χώρα της να εξαφανίσει και να κρύψει στην Ευρώπη. Μάλιστα κατάσκοπος φέρεται να είναι και ο σύζυγός της στη Βραζιλία ο οποίος έπεσε στα χέρια των αρχών.       

Μαζικές απελάσεις Ρώσων διπλωματών στην Ευρώπη για κατασκοπεία

Η αποκάλυψη της ΕΥΠ θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική γιατί η συγκεκριμένη γυναίκα με το ελληνικό διαβατήριο μπορούσε να ταξιδεύει σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να τοποθετεί με ψεύτικα στοιχεία τα «πιόνια» της κυβέρνησής της.  

Κατάσκοπος Μαρία Τσάλα: Η διπλή ιδιότητά της στην Αθήνα

Κατάσκοπος «Μαρία Τσάλλα»: Η διπλή ιδιότητά της στην Αθήνα 

«Είναι φοβερό ότι άνθρωποι που ζούσαν δίπλα της χρόνια, Έλληνες πολίτες,  δεν είχαν καταλάβει το παραμικρό  και τη θεωρούσαν μια κοινωνική και ήσυχη γυναίκα που κοιτούσε τη δουλειά της» τόνισε ο Σπύρος Λάμπρου. 

«Άνθρωπο πολύ καλό ως χαρακτήρα» χαρακτήρισε τη «Μαρία Τ.» υπάλληλος του καταστήματος που διατηρούσε, η οποία  μίλησε στο Star και στην Κατερίνα Μαστραντωνάκη και φυσικά δεν είχε την παραμικρή ιδέα για την πραγματική της ταυτότητα.      

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top