Τέμπη: Ολοκληρώθηκαν οι ταυτοποιήσεις - Μια γυναίκα αναζητά την κόρη της

Άγνωστος παραμένει ένας νεκρός

Βίντεο από STAR

Ολοκληρώθηκαν οι έλεγχοι στα εργαστήρια της διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, όλων των δειγμάτων βιολογικού υλικού που είχαν συγκεντρωθεί από τα ειδικά κλιμάκια της πυροσβεστικής, από τον τόπο του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, με το μαύρο απολογισμό των 57 νεκρών να παραμένει ίδιος.

Τέμπη: Συνδέεται το φρέον του κλιματισμού με την έκρηξη;

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, στα εγκληματολογικά εργαστήρια έφτασαν συνολικά, από την πρώτη στιγμή μέχρι και χτες, 107 δείγματα από νεκρούς και ανθρώπινα μέλη. Από την έρευνα ταυτοποιήθηκαν οι 55 νεκροί.

Ταυτοποιήθηκε η σορός της 26χρονης σοπράνο

Ανάμεσα στα θύματα της μοιραίας σύγκρουσης των τρένων είναι και η 26χρονη σοπράνο που ταξίδευε στα πρώτα βαγόνια μαζί με την τυφλή γατούλα της.

Φίλη της σοπράνο προχώρησε σε σπαρακτική ανάρτηση: «Η Ελισάβετ δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Σας ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια και στήριξη. Ελισάβετ μου σου εύχομαι να βρεις το ροζ σπίτι με την αυλή και το ντιζάιν με παλ χρώματα και καμπύλες και κρασιά και γουρουνάκια στη φάρμα σου, ακριβώς όπως είχαμε συζητήσει στην άλλη πλευρά. Θα μας λείψεις»

Ένας νεκρός παραμένει άγνωστος - Μια γυναίκα αναζητά ακόμα την κόρη της

Σημειώνεται ότι ένας νεκρός παραμένει ακόμα άγνωστος, καθώς δεν τον έχει αναζητήσει κανείς και δεν υπάρχει συγκριτικό δείγμα για την ταυτοποίηση μέσω DNA, ενώ μια γυναίκα αναζητά ακόμα την κόρη της που επέβαινε στο τρένο, αλλά δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος της.

Τέμπη: Σπαραγμός στην κηδεία της Κλαούντια - «Σταμάτα λίγο να σε δούμε»

Στο τόπο του δυστυχήματος, το μακάβριο έργο της πυροσβεστικής σχεδόν τέλειωσε, καθώς έχουν απομακρυνθεί όλα τα βαγόνια και συντρίμμια από την φονική σύγκρουση των δύο τρένων κι απομένει ένας τελευταίος έλεγχος για βιολογικό υλικό στο έδαφος, κάτι που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες, οπότε κι αναμένεται να ανακοινωθεί η λήξη των ερευνών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top