Τέμπη: «Είχαμε ατύχημα στο παρελθόν με το ίδιο τρένο»

Συγκλονίζει η μητέρα της αγνοούμενης φοιτήτριας, Αγάπης

Τέμπη: «Είχαμε Ατύχημα Στο Παρελθόν Με Το Ίδιο Τρένο»

Συγκλονίζουν οι ανθρώπινες ιστορίες που έρχονται στο φως, τρεις ημέρες μετά την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη. Μια από τις φοιτήτριες που αγνοούνται είχε και στο παρελθόν ατύχημα με το ίδιο τρένο μαζί με την οικογένειά της.

Τέμπη: Ταυτοποιήθηκαν 54 σοροί - Οδύνη για τους συγγενείς

Σύμφωνα με όσα είπε η Άννα Σταματιάδου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, πρόκειται για τη φοιτήτρια από τη Θεσσαλονίκη, Αγάπη, η σορός της οποίας δεν έχει ταυτοποιηθεί για την ώρα.

Η νεαρή φοιτήτρια στο παρελθόν είχε ένα ατύχημα με το ίδιο τρένο. Τότε δεν ήταν μόνη της, αλλά μαζί με την οικογένειά της.

Η μητέρα της βρίσκεται στη Λάρισα, έχει δώσει DNA και περιμένει να μάθει κάτι για το παιδί της. Παρά τη θλίψη και τον πόνο της κατάφερε να μιλήσει στο Star, στέλνοντας παράλληλα μηνύματα αξιοπρέπειας σημειώνοντας: «Να μην γίνουν άλλες τέτοιες τραγωδίες».

Τέμπη: Η τελευταία επικοινωνία του μηχανοδηγού με τη σύντροφό του

«Δεν είναι πλέον αγνοούμενη. Είμαστε στη διαδικασία της ταυτοποίησης των σορών. Περιμένουμε στη Λάρισα, περιμένουμε να έρθει η σειρά μας για να γίνουν τα διαδικαστικά. Μας είχε συμβεί κι άλλη φορά ατύχημα με το τρένο αυτό και ήμασταν και εμείς μέσα. Έγινε πριν τον κορωνοϊό. Ήμασταν στο κυλικείο οικογενειακά και βρεθήκαμε όλοι κάτω. Πέσαν καφετιέρες και τοστιέρες. Τότε δεν ακούστηκε τίποτα, δεν πήρε διαστάσεις. Κάτι έγινε… ένα βαγόνι ξέφυγε…το φτιάξανε. Είναι ένα έγκλημα αυτό και μάλιστα είχε προαναγγελθεί το έγκλημα ότι θα γίνει με τα διάφορα που βγήκαν στη φόρα. Να μη γίνουν άλλα τέτοια ατυχήματα. Αυτό είναι το ζητούμενο, να ληφθούν μέτρα, για να αποφευχθούν άλλα ανάλογα ατυχήματα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top