Νέα Ιωνία: Αναζητείται η γυναίκα που καθόταν μαζί με τον 37χρονο υδραυλικό

Εξαφανίστηκε μετά τον τραυματισμό του - Ταυτοποιήθηκαν τέσσερις κακοποιοί

Νέα Ιωνία: Σκληροί κακοποιοί στο «κάδρο» των Αρχών / Kεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Μία νέα γυναίκα που φέρεται να καθόταν με το 37χρονο θύμα σε καφετέρια της Νέας Ιωνίας, πριν ο άτυχος υδραυλικός πυροβοληθεί κατά λάθος από συμμορία κακοποιών, αναζητούν οι Αρχές.

Νέα Ιωνία: 37χρονος υδραυλικός ο νεκρός στην καφετέρια - Πήγε να δει αγώνα

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει προκύψει από μαρτυρίες και από το υλικό στις κάμερες ασφαλείας, ότι ο 37χρονος θαμώνας που έχασε τη ζωή του δεν ήταν μόνος του στην καφετέρια. Κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών αλλά και τη στιγμή του τραυματισμού του ήταν μαζί του μια νέα γυναίκα, η οποία στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Δεν έμεινε μαζί του όταν πυροβολήθηκε, ούτε τον συνόδευσε στο νοσοκομείο, όπου τελικά κατέληξε.

Νέα Ιωνία: Σκληροί κακοποιοί της Αθήνας στο «κάδρο» των ερευνών

Στο μεταξύ, οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών ελέγχουν και συγκρίνουν τα δακτυλικά αποτυπώματα και τα ίχνη γενετικού υλικού που εντοπίστηκαν στην καφετέρια, με αυτά που βρέθηκαν μέσα στα δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν οι δράστες. Οι κακοποιοί διέφυγαν με ένα ασημί αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε αργότερα, ενώ έξω από την καφετέρια άφησαν ένα πολυτελές τζιπ.

Νέα Ιωνία: Tαυτοποιήθηκαν τέσσερις κακοποιοί από τη συμμορία Αλβανών

Επτά άτομα από δύο σκληρές συμμορίες Αλβανών διαπληκτίστηκαν μέσα στην καφετέρια της Νέας Ιωνίας, το βράδυ της Τρίτης 21/2. Ο ένας έβγαλε όπλο, με αποτέλεσμα να τραυματίσει στην ωμοπλάτη τον ανυποψίαστο ομοεθνή του, που παρακολουθούσε ποδοσφαιρικό αγώνα και δεν είχε καμία σχέση μαζί τους.

Νέα Ιωνία: Η «Ομάδα L» πίσω από τη δολοφονία του 37χρονου υδραυλικού

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχουν ταυτοποιηθεί ήδη τέσσερα μέλη των δύο συμμοριών, περίπου 30 ετών όλοι τους.

Οι δύο συμμορίες φέρονται να εμπλέκονται σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών, προστασίας καταστημάτων και σωματεμπορίας, ενώ έδρα της μίας είναι νυχτερινό κέντρο στην οδό Λιοσίων, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top