Ο Αλέξης Κούγιας καταθέτει μήνυση εναντίον του Μάνου Δασκαλάκη

Τι απαντά ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα

Μήνυση κατά του Δασκαλάκη καταθέτει ο Αλέξης Κούγιας / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Αποκαλυπτικές ήταν σήμερα οι απαντήσεις του Μάνου Δασκαλάκη στις ερωτήσεις του Αλέξη Κούγια, στη δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Όμως μετά το τέλος της συνεδρίασης και της ολοκλήρωσης της κατάθεσης του εν διαστάσει συζύτου της κατηγορούμενης από την Πάτρα ήρθε μια έκπληξη από τον συνήγορο υπεράσπισης. 

«Αν ξαναγελάσεις θα σε λιώσω!» - Χαμός στη δίκη για την υπόθεση της Πάτρας

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο Αλέξης Κούγιας θα καταθέσει μήνυση κατά του Μάνου Δασκαλάκη από την επόμενη κιόλας συνεδρίαση για... ψευδή κατάθεση. Θέλει πρώτα να δει τα πρακτικά της δίκης και στη συνέχεια να κινηθεί νομικά.

Μάνος Δασκαλάκης: «Ήθελε να πάρει το σπέρμα μου για να μου κάνει μάγια»

Γιατί καταλήγει σε αυτή την κίνηση; Όπως εξήγησε ο γνωστός ποινικολόγος θα προβεί σε αυτή την ενέργεια γιατί o Μάνος Δασκαλάκης άλλα είχε πει στην πρώτη κατάθεσή του στην ανακρίτρια όταν συνελήφθη η κατηγορουμένη και άλλα λέει στο δικαστήριο ή αποκαλύπτει πράγματα για πρώτη φορά. Όπως η απιστία του το 2018. 

Την αλλαγή σε κάποιους ισχυρισμούς του ο Μάνος Δασκαλάκης την απέδωσε στο σοκ εκείνων των πρώτων ημερών. Από την πλευρά του, ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών μέσω των δικηγόρων του απαντά: «Η υπεράσπιση έχει κάθε δικαιώμα να εξαντλήσει τα δικαιώματά της. Αλλά και ο κ. Δασκαλάκης μπορεί να κινηθεί νομικά για τους χαρακτηρισμούς που έχει ακούσει».

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top