Δημητρακόπουλος: «Ο Παντσέρι θα κατηγορήσει και τον Πάπα για να σωθεί»

Τα επόμενα βήματα για την αποφυλάκιση της Εύας Καϊλή

Για τουλάχιστον άλλους δύο μήνες θα παραμείνει στη φυλακή η Εύα Καϊλή για το Qatar Gate σύμφωνα με νεότερη απόφαση των βελγικών δικαστικών αρχών. 

Παρά το γεγονός ότι η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου προσέλαβε έναν από τους καλύτερους δικηγόρους των Βρυξελλών, των Σβεν Μαρί, τελικά δεν κατάφερε να πείσει τους Βέλγους δικαστές, οι οποίοι χθες αργά το βράδυ απέρριψαν και την τρίτη αίτηση αποφυλάκισης που υπέβαλε. 

Εύα Καϊλή: Παραμένει στη φυλακή με απόφαση των δικαστικών αρχών στο Βέλγιο

 Όπως έγινε γνωστό η Εύα Καϊλή κατηγορείται από τον εισαγγελέα που διεξάγει τις έρευνες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, κάτι που αναβαθμίζει το κατηγορητήριο με το οποίο βρίσκεται αντιμέτωπη.

Ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος ξεκαθάρισε πως η πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής δε θα ομολογήσει κάτι που δεν έκανε για να βγει από τη φυλακή - Eurokinissi

Ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος ξεκαθάρισε πως η πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής δε θα ομολογήσει κάτι που δεν έκανε για να βγει από τη φυλακή - Eurokinissi

Οι δικηγόροι της προσανατολίζονται να καταθέσουν έφεση στην απόφαση των δικαστών, κάτι που δεν είχαν κάνει τις προηγούμενες φορές. 

«Η Καϊλή πρέπει να είναι σπίτι με το παιδί της», λέει ο νέος δικηγόρος της

Μιχάλης Δημητρακόπουλος για Καϊλή: «Ο Παντσέρι θα κάνει τα πάντα για να σώσει τον εαυτό του»

Ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στο Mega τόνισε ότι η πελάτισσά του «θα συνεχίσει μέχρι τέλους τον αγώνα της για να αποδείξει ότι είναι αθώα».

Εύα Καϊλή: 10 Ευρωβουλευτές καταγγέλλουν τις συνθήκες κράτησής της

«Δεν πρόκειται να παραδεχθεί ποινικά αδικήματα που δεν έχει διαπράξει για να βγει μια ώρα γρηγορότερα, όπως έκαναν άλλοι», είπε. 

Ο κ. Δημητρακόπουλος χαρακτήρισε αναξιόπιστο τον Παντσέρι - Eurokinissi

Ο κ. Δημητρακόπουλος χαρακτήρισε αναξιόπιστο τον Παντσέρι - Eurokinissi

Αναφερόμενος μάλιστα στον Αντόνιο Παντσέρι, τον χαρακτήρισε αναξιόπιστο και αδίστακτο τονίζοντας ότι «έχει κατηγορήσει μέχρι στιγμής πέντε ευρωβουλευτές, μεταξύ των οποίων και την κ. Καϊλή, χωρίς κανένα στοιχείο, παρά μόνο τον λόγο του». 

«Είναι αναξιόπιστος, αδίστακτος και εάν του ζητήσουν να κατηγορήσει ακόμα και τον Πάπα, θα το κάνει προκειμένου να σώσει τον εαυτό του και την οικογένειά του», είπε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Εύα Καϊλή: Ο «δικηγόρος του διαβόλου» αναλαμβάνει την υπεράσπισή της

Πρόσθεσε ακόμα πως η Εύα Καϊλή πιέζεται να ομολογήσει πράγματα που δεν έκανε και να συνεργαστεί με τις αρχές. Υποστήριξε δε ότι η πίεση αυτή οφείλεται στην έλλειψη επιβαρυντικών στοιχείων σε βάρος της και συνέδεσε την προσπάθεια των βελγικών αρχών να αποσπάσουν μια ομολογία, με τα όσα φέρεται να υφίσταται η κ. Καϊλή μέσα στις φυλακές. 

Οι δικηγόροι της Εύας Καϊλή αναμένεται να καταθέσουν έφεση στην απόφαση των βελγικών δικαστικών αρχών να απορρίψουν το αίτημα αποφυλάκισής του

Οι δικηγόροι της Εύας Καϊλή αναμένεται να καταθέσουν έφεση στην απόφαση των βελγικών δικαστικών αρχών να απορρίψουν το αίτημα αποφυλάκισής του

Ο ίδιος έχει μιλήσει για… «βασανιστήρια» στα οποία υπόκειται η Εύα Καϊλή, υποστηρίζοντας πως κρατείται υπό άθλιες συνθήκες, με τις αρχές να μην της επιτρέπουν να βλέπει την κόρη της. 

QatarGate: Ο Παντσέρι δίνει στοιχεία -«Στριμωγμένος ο σύντροφος της Καϊλή»

Η υπεράσπιση της Ελληνίδας ευρωβουλευτού επιμένει στην άρνηση κάθε κατηγορίας, κάνοντας λόγο για σκευωρία.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται τώρα στη νέα έφεση που αναμένεται να ασκήσει η κυρία Καϊλή, όπως φάνηκε από τα όσα είπαν οι δικηγόροι της. Εάν κατατεθεί άμεσα, τότε θα συζητηθεί σε 15 μέρες.

«Η Καϊλή δεν είπε ότι έδωσε τη βαλίτσα στον πατέρα της για να την κρύψει»

Ο Σβεν Μαρί τόνισε ότι «δεν υπάρχει καμία πιθανότητα η κυρία Καϊλή ούτε να φύγει από τη χώρα, ούτε να αλλοιώσει στοιχεία, για τον απλό λόγο ότι η δικογραφία είναι γνωστή σε όλους».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top