QatarGate: Ο Παντσέρι δίνει στοιχεία -«Στριμωγμένος ο σύντροφος της Καϊλή»

Ελεύθερες η κόρη και η σύζυγος του Παντσέρι

Προφυλακιστέοι παραμένουν η Εύα Καϊλή και ο Φραντσέσκο Τζόρτζι. Τι είπε αποκλειστικά στο Star ο δικηγόρος του Αντρέα Κοτσολίνο για το QatarGate / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Στην υπόθεση του QatarGate ξεδιπλώνονται το ένα μετά το άλλο τα «κέρδη» από τη συμφωνία του Πιερ Αντόνιο Παντσέρι με τις Αρχές. Ελεύθερες χωρίς περιοριστικά μέτρα είναι και επισήμως από χθες η κόρη και η σύζυγός του. Την ίδια ώρα, όμως, η Εύα Καϊλή και ο σύντροφός της παραμένουν προφυλακισμένοι μέχρι την επόμενη ακρόαση και αγωνιούν για τις αποκαλύψεις του «εγκεφάλου» της κλίκας. 

Εύα Καϊλή: Aλλάζει τακτική - Η «μάχη» για να γυρίσει στην κόρη της

Ελεύθερες αφέθηκαν η κόρη και η σύζυγος του Αντόνιο Παντσέρι. H απελευθέρωση τους, όμως, δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα της συμφωνίας του Παντσέρι, αλλά δείχνει ότι οι ανακριτές πλέον έχουν στα χέρια τους όλα τα στοιχεία που χρειάζονται.  

«Η Καϊλή δεν είπε ότι έδωσε τη βαλίτσα στον πατέρα της για να την κρύψει»

Στην ανάκρισή του ο Παντσέρι «έδωσε» τον διάδοχό του στο ευρωκοινοβούλιο, Αντρέα Κοτσολίνο. Υποστήριξε ότι το αφεντικό του συντρόφου της Εύας Καϊλή συμφώνησε να προσπαθήσει να καταπνίξει ψηφίσματα κατά του Μαρόκου με αντάλλαγμα 50.000 ευρώ το 2019. 

Ο δικηγόρος του Κοτσολίνο, μιλώντας στο Star, αρνήθηκε την εμπλοκή του ευρωβουλευτή και ξεκαθάρισε ποια ήταν η σχέση του με την Εύα Καϊλή με την οποία  ήταν στην ίδια  πολιτική ομάδα 

«Ο Κοτσολίνο έχει δει την κ Καϊλή στην καριέρα του 1-2 φορές. Μαζί της είχε απλά θεσμική σχέση. Ουδέποτε έχει συναναστραφεί ιδιωτικά την κυρία Καιλή, ουδέποτε έχει φάει με Καϊλη και Τζόρτζι. Δε συναντήθηκαν ποτέ σε ιδιωτική περίσταση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του Αντρέα Κοτσολίνο, Φεντερίκο Κόντε.

Στη φυλακή παραμένουν η Εύα Καϊλή και ο Φραντσέσκο Τζόρτζι

Στη φυλακή παραμένουν η Εύα Καϊλή και ο Φραντσέσκο Τζόρτζι

QatarGate: «Ο Τζόρτζι είναι στριμωγμένος»

Την ίδια στις Βρυξέλλες με πρωτοφανή ταχύτητα δόθηκε το «πράσινο φως»  για την άρση της ασυλίας των ευρωβουλευτών Μαρκ Ταραμπέλα και Αντρέα Κοτσολίνο. 

Μάλιστα είναι ο σύντροφος της Καϊλή αυτός που τον έχει αναφέρει ως εμπλεκόμενο στους ανακριτές. Ο δικηγόρος του Κοτσολίνο απαντά ότι ο Τζόρτζι είναι «στριμωγμένος» και θέλει να ελαφρύνει τη θέση του.

«O Τζόρτζι που είναι ο ίδιος  στη φυλακή, που είναι η γυναίκα του στη φυλακή με την κόρη τους στο σπίτι, θα μπορούσε να πει οτιδήποτε για να ευχαριστήσει τους δικαστές. Ο Τζόρτζι λέει ότι πιστεύει ότι ο Κοτσολίνο ίσως είχε έμμεση εμπλοκή. Αν ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης δεν ξέρει αυτούς που εμπλέκονται, τότε ποιος;», ανέφερε ο Κόντε.

Προς το παρόν, πάντως, Ταραμπέλα και Κοτσολίνο μετά την επικείμενη ψηφοφορία για την άρση της ασυλίας αναμένουν να κληθούν από τις Αρχές για κατάθεση.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top