«Η Καϊλή δεν είπε ότι έδωσε τη βαλίτσα στον πατέρα της για να την κρύψει»

Διευκρινίσεις έδωσε ο συνήγορός της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος

Η Εύα Καϊλή μέσα από τις φυλακές Χάρεν δίνει τις δικές της απαντήσεις για τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μέσα από το ένταλμα σύλληψής της.

«Δεν έδωσα εντολή να κρύψει ο πατέρας μου τη βαλίτσα» επιμένει η κατηγορούμενη ευρωβουλευτής  που χαρακτηρίζεται από τις βελγικές αρχές ως η  «γυναίκα εκ των έσω» του Αντόνιο Παντσέρι .

Εύα Καϊλή: «Έδωσε εντολή στον πατέρα της να κρύψει τα χρήματα»

Η Εύα Καϊλή μέσα από το κελί της απαντά μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλου:

«Η κυρία Καϊλή έχει δώσει κατάθεση στην αστυνομία στις 10/12/22, απολογία στον ανακριτή στις 11/12/22, νέα κατάθεση στην αστυνομία στις 19/12/22. Πουθενά δεν λέει ότι έδωσε την βαλίτσα με τα χρήματα στον πατέρα της για να τα κρύψει. Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε προγενέστερα των καταθέσεων -απολογίας , στις 9/12/22. Δεν υπάρχει συνεπώς αποδεικτικό μέσο που να στηρίζει την εσφαλμένη παραδοχή του ότι η κυρία Καϊλή έδωσε εντολή να κρύψει ο πατέρας της τα χρήματα. Η κυρία Καϊλή, μόλις διαπίστωσε την ύπαρξη των χρημάτων αισθάνθηκε ότι τα χρήματα αυτά ήσαν ένα τοξικό τέρας, που έπρεπε άμεσα να απομακρύνει από το κοινό με τον σύντροφο της διαμέρισμα. Παρακάλεσε τον πατέρα της να μεταφέρει την βαλίτσα σε κεντρικότατο ξενοδοχείο των Βρυξελλών, όπου από εκεί τα χρήματα θα τα παραλάμβανε ο πραγματικός κάτοχος αυτών, τον οποίον ζωγράφιζαν δημοσιεύματα της Le soir. Η διαρροή στοιχείων της δικογραφίας ρητά απαγορεύεται στο Βέλγιο, γιατί προκαλεί δυσχέρεια στην έρευνα αλλά και εσφαλμένες εντυπώσεις στην κοινή γνώμη».

Από το ένταλμα σύλληψης προκύπτει ότι η Εύα Καϊλή γνώριζε σε ποιον ανήκει η βαλίτσα  με τα χρήματα. Περιμένει τώρα να ενημερωθεί τι έχει πει ο Αντόνιο Παντσέρι στις καταθέσεις του μετά τη συμφωνία που έκανε με τους Βέλγους και αν θα την εμπλέξει ή όχι στο δίκτυο.

Δείτε ολόκληρο το δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top