Εύα Καϊλή: «Έδωσε εντολή στον πατέρα της να κρύψει τα χρήματα»

Ο Παντσέρι έδινε εντολές στην Καϊλή – Ποια είναι η μυστηριώδης «Ολλανδέζα»

Ο Αντόνιο Παντσέρι φέρεται να έδινε εντολές στην Εύα Καϊλή, μέσω του συντρόφου της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης της πρώην αντιπροέδρου της Ευρωβουλής που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ΣΚΑΪ.

Οι βελγικές αρχές αναφέρουν ότι αρχικά ανακάλυψαν ότι εγκέφαλος του Qatar Gate ήταν ο Παντσέρι κι έτσι ξεκίνησαν οι έρευνες για να διαπιστωθεί ποιοι άλλοι εμπλέκονταν στην υπόθεση. 

Qatar Gate: Έρευνα στο Μιλάνο για ξέπλυμα μαύρου χρήματος από τους Παντσέρι

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Εύα Καϊλή φέρεται αν είπε στις αρχές ότι ο Αντόνιο Παντσέρι και ο Φραντσέσκο Τζόρτζι είχαν κοινές δραστηριότητες, κάτι, που όπως φέρεται να ισχυρίστηκε ήταν λογικό, αφού ήταν συνεργάτες. 

Η Εύα Καϊλή, σύμφωνα με το ένταλμα της σύλληψής της, φέρεται να έπαιρνε εντολές από τον Παντσέρι, μέσω του συντρόφου της, Φραντσέσκο Τζόρτζι

Η Εύα Καϊλή, σύμφωνα με το ένταλμα της σύλληψής της, φέρεται να έπαιρνε εντολές από τον Παντσέρι, μέσω του συντρόφου της, Φραντσέσκο Τζόρτζι

Φέρεται επίσης να παραδέχθηκε ότι από το διαμέρισμα, όπου έμενε με τον σύντροφό της, πέρασαν βαλίτσες με χρήματα, αλλά η ίδια, εκείνη τη στιγμή, δε γνώριζε το περιεχόμενό τους. Αρνείται επίσης ότι γνώριζε για την εμπλοκή του Τζόρτζι στο Qatar Gate.

Εύα Καϊλή: Τι ισχυρίζεται o Πολωνός ευρωβουλευτής για σχέσεις της με Ρωσία 

Στο επίσημο έγγραφο της σύλληψης της Εύας Καϊλή αναφέρεται επίσης ότι ο Παντσέρι της έδινε εντολές, μέσω του Τζόρτζι. 

Qatargate: Αθώος δήλωσε ο Κοτσολίνο – Ρίχνει το φταίξιμο σε Τζόρτζι

«H κατηγορούμενη αναγνωρίζει ότι έδωσε εντολή στον πατέρα της να κρύψει τα χρήματα. Δηλώνει ότι γνώριζε πως στο παρελθόν ο σύζυγός της με τον Παντσέρι είχαν κοινές δραστηριότητες, αφού ήταν συνεργάτες, και ότι έχουν περάσει από το διαμέρισμά τους βαλίτσες. Αναφέρει ότι δεν γνωρίζει ότι ο σύζυγός της εμπλέκεται σε αυτό το δίκτυο», αναφέρεται στη δεύτερη σελίδα του εγγράφου της σύλληψης. 

Qatar Gate: Ποια είναι η μυστηριώδης «Ολλανδέζα»

Σε άλλο απόσπασμα από την τρίτη σελίδα του εντάλματος σύλληψης τονίζεται ότι ο Αντόνιο Παντσέρι είχε παραπονεθεί στον Φραντσέσκο Τζιόρτζι λέγοντάς του να πει στην Εύα Καϊλή να μην μιλάει με την «Ολλανδέζα». 

Ο Παντσέρι φέρεται να είχε δώσει εντολή στην Καϊλή, μέσω του Τζόρτζι, να σταματήσει τις επαφές με την... «Ολλανδέζα»

Ο Παντσέρι φέρεται να είχε δώσει εντολή στην Καϊλή, μέσω του Τζόρτζι, να σταματήσει τις επαφές με την... «Ολλανδέζα»

Εύα Καϊλή: «Δε χαρακτήρισε τον σύντροφό της "τοξικό τέρας" αλλά τη βαλίτσα»

Ο Ιταλός Ευρωβουλευτής φέρεται να είπε στον σύζυγο της Εύας Καϊλή. «Να της πεις ότι καλύτερο είναι να σταματήσει να μιλάει με την Ολλανδέζα».

Εύα Καϊλή: Οι καταγγελίες για βασανιστήρια - Τι κατέγραψε κάμερα ασφαλείας

Όπως τονίζει ο ΣΚΑΪ η «Ολλανδέζα» δεν κατονομάζεται στο ένταλμα σύλληψης, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες και από τον διεθνή Τύπο, πρόκειται για μια Ολλανδέζα ευρωβουλευτή, η οποία δεν έπαιρνε θέσεις υπέρ του Κατάρ και μιλούσε στο Ευρωκοινοβούλιο εναντίον της χώρας.

Αποκλειστικό Star: Είδε κι ο Τζόρτζι το παιδί του - Φανερά αδυνατισμένος

«Από την έρευνα προκύπτει ότι δόθηκαν εντολές (έμμεσα) από τον κ. Παντσέρι στη κ. Καϊλή μέσω του συζύγου της. Δηλαδή ότι ο κ. Παντσέρι είχε παραπονεθεί για το γεγονός ότι η κ. Καϊλή μιλά με την “Ολλανδέζα”. Και ο κ. Παντσέρι είχε πει στον σύζυγό της να παρέμβει λέγοντας: "Θα ήταν σωστό να της πεις να σταματήσει”», τονίζεται χαρακτηριστικά στην τρίτη σελίδα του εντάλματος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top