Εύα Καϊλή: «Δε χαρακτήρισε τον σύντροφό της "τοξικό τέρας" αλλά τη βαλίτσα»

Όσα είπε για την εντολέα του και την κατάθεση Παντσέρι ο Μ. Δημητρακόπουλος

Όσα είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Ant1

Καταπέλτης ήταν τα λόγια του συνηγόρου της Εύας Καϊλή, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, για τον Αντόνιο Παντσέρι, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.

Όπως είπε ο δικηγόρος, τον κ. Παντσέρι «δεν τον νοιάζει η αλήθεια. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να σώσει τον εαυτό του και την οικογένειά του. Θα δώσει ό,τι του πουν να πει για την κ. Καϊλή, αλλά δε θα μπορέσει να το αποδείξει. Ποτέ δεν αναφέρθηκε στο όνομα της κ. Καϊλή, η οποία διαψεύδει κάθε κατηγορία εναντίον της από τον κ. Παντσέρι».

Εύα Καϊλή: Οι καταγγελίες για βασανιστήρια - Τι κατέγραψε κάμερα ασφαλείας

Ο συνήγορος της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου πρόσθεσε ότι «η κ. Καϊλή συνεργάζεται με τις βελγικές αρχές, καταθέτει στο αστυνομικό τμήμα όσα γνωρίζει όποτε της το ζητούν, αλλά δεν μπορεί να ομολογήσει ενοχή για κάτι για το οποίο δεν είναι ένοχη». Επίσης, τόνισε ότι όπως στον κ. Παντσέρι προτάθηκε δικαστική συμφωνία με ανταλλάγματα, έτσι και στην κ. Καϊλή «πρότειναν να δηλώσει ενοχή και της είπαν ότι θα είναι σύντομα στο σπίτι της με το παιδί της. Μετά την υπέβαλαν στα βασανιστήρια». 

Αποκλειστικό Star: Είδε κι ο Τζόρτζι το παιδί του - Φανερά αδυνατισμένος

Σε ό,τι σχετίζεται με αναφορές και δημοσιεύματα για σχέσεις και επαφές της Εύας Καϊλή με τη Ρωσία, ο συνήγορός της είπε ότι «στη δικογραφία που έχω στα χέρια μου, δεν υπάρχουν αναφορές για σχέσεις με τη Ρωσία».

Φραντσέσκο Τζιόρτζι - Εύα Καϊλή/ NDP

Φραντσέσκο Τζιόρτζι - Εύα Καϊλή/ NDP

Δεν αποκάλεσε «τοξικό τέρας» τον σύντροφό της αλλά τη βαλίτσα με τα χρήματα

Ο ποινικολόγος αποσαφήνισε ότι η κ. Καϊλή δεν αποκάλεσε ποτέ ως «τοξικό τέρας» τον σύντροφό της, αλλά έτσι αποκάλεσε τα λεφτά που διαπίστωσε ότι βρίσκονταν κρυμμένα στο σπίτι της. 

Ρήξη στη σχέση Καϊλή - Τζόρτζι: «Νιώθει προδομένη από το "τοξικό τέρας"»

Τέλος, αναφερόμενος στην κατάθεση του Αντόνιο Παντσέρι, που φέρεται ως ο εγκέφαλος του σκανδάλου «QatarGate» σε σχέση και με την παύση του αιτήματος για έκδοση στο Βέλγιο της συζύγου και της κόρης του, ο κ. Δημητρακόπουλος είπε ότι «ακόμη και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Γαλλίας να του πουν ότι είναι εμπλεκόμενος, θα το κάνει για να σώσει την οικογένεια του και τον εαυτό του. Οι απατεώνες είναι έξω και αυτοί που δηλώνουν αθώοι είναι μέσα. Κομμάτια να την κάνουν, δεν πρόκειται να παραδεχθεί κάτι για το οποίο δεν είναι ένοχη, αυτό η Εύα Καϊλή μου ζήτησε να το επαναλαμβάνω σε κάθε συζήτηση για εκείνη».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top