Αποκλειστικό Star: Είδε κι ο Τζόρτζι το παιδί του - Φανερά αδυνατισμένος

Η συνάντηση έγινε στο Αστυνομικό Μέγαρο Βρυξελλών

Το ρεπορτάζ της Μαρίας Ψαρά στο Star για τη συνάντηση του συντρόφου της Εύας Καϊλή με το παιδί τους στο Αστυνομικό Μέγαρο Βρυξελλών

Δεν είναι μόνο η Εύα Καϊλή που κατάφερε να δει το παιδί της στη φυλακή. Αποκλειστικές πληροφορίες του Star αναφέρουν ότι το κοριτσάκι τους είδε μία φορά και ο σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Εύα Καϊλή: Προσφεύγει σε διεθνείς οργανισμούς καταγγέλλοντας βασανιστήρια  

Την ημέρα που στο Δικαστικό μέγαρο Βρυξελλών η Εύα Καϊλή έδινε τη μάχη της ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου, λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά, ο σύντροφός της Φραντσέσκο Τζόρτζι συναντούσε το παιδί τους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star και της Μαρίας Ψαρά, η συνάντηση πατέρα-παιδιού κράτησε δύο ώρες και καθόλη τη διάρκεια υπήρχαν στον χώρο αστυνομικοί. Ήταν η πρώτη φορά από τις 9 Δεκεμβρίου, που ο Τζόρτζι κατάφερε να δει το 23 μηνών κοριτσάκι τους που έχουν αποκτήσει με την Εύα Καϊλή.

Είδε κι ο Τζόρτζι το παιδί του

Στο Βέλγιο, ο νόμος επιτρέπει σε προφυλακισμένους να βλέπουν το παιδί τους δύο φορές τον μήνα, αλλά στις φυλακές του Σεν Ζιλ, η κατάσταση δεν είναι καλή.

Αναγνωρίζοντας λοιπόν το δικαίωμά του, οι βελγικές Αρχές, επέτρεψαν στον Τζόρτζι να δει το παιδί στο Αστυνομικό μέγαρο και μάλιστα την ημέρα που όλη η προσοχή ήταν στραμμένη αλλού.

Βασανιστήρια καταγγέλλει η Καϊλή - «Στην απομόνωση, στο κρύο, χωρίς παλτό»

Αδυνατισμένος και σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο Τζόρτζι

Πληροφορίες του Star αναφέρουν εξάλλου, ότι ο Τζόρτζι έχει χάσει πολλά κιλά, έχει «μείνει μισός», και όπως είναι αναμενόμενο δε βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση.

Σημειώνεται πως όταν ο Βέλγος δικηγόρος της Εύας Καϊλή είχε ερωτηθεί από τη Μαρία Ψαρά για τις σχέσεις με τον σύντροφό της, είχε απαντήσει ότι η Εύα Καϊλή «τον αγαπάει και είναι πατέρας του παιδιού της».

Mε κομμένη την ανάσα αναμένεται η μυστική κατάθεση Παντσέρι - Τι είπε ο δικηγόρος του για την Εύα Καϊλή

Στο μεταξύ, με κομμένη την ανάσα περιμένει η κοινή γνώμη τη μυστική κατάθεση του Ιταλού πρώην ευρωβουλευτή Αντόνιο Παντσέρι την Τρίτη, στην οποία αναμένονται και άλλα ονόματα και αποκαλύψεις. Ενας εκ των δυο δικηγόρων του μιλώντας σε ιταλικη εφημερίδα αναφέρθηκε και στην Εύα Καϊλη.

Τι αναφέρει ο δικηγόρος του Παντσέρι για την Εύα Καϊλή / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Στην άλλη διάσταση του σκανδάλου, την κοινωνική, επικεντρώνονται Βέλγοι δημοσιογραφοι. «Γιατί η Εύα Καϊλή έχει δει μόνο δύο φορές το παιδί της από τη σύλληψή της», γράφει η βελγική La Libre.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top