Εύα Καϊλή: Τι ισχυρίζεται o Πολωνός ευρωβουλευτής για σχέσεις της με Ρωσία 

Απαντά με αγωγές ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος  

Λίγες ώρες μετά τη δήλωση βόμβα ότι η Εύα Καϊλή βρίσκεται στο «μισθολόγιο» του Πούτιν και ο Πολωνός ευρωβουλευτής Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι, δεν έχει δώσει ακόμη κανένα στοιχείο που να το αποδεικνύει. Ο δικηγόρος της Eλληνίδας ευρωβουλευτού πάντως απειλεί ότι θα κάνει αγωγή στον πολωνό ακροδεξιό πολιτικό.   

Εύα Καϊλή: Καταγγελία ευρωβουλευτή και για τις σχέσεις της με τη Ρωσία!

«Παραμύθια και ψέματα! Μήνυση δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί έχει την ασυλία του ευρωβουλευτή αλλά θα κάνουμε αγωγή» σχολιάζει ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στο Star. 

Δημητρακόπουλος για Καϊλή στο Star: Μένει στη φυλακή για πολιτικούς λόγους!  

Τι ανταπαντά ο Πολωνός που κατήγγειλλε την Καϊλή 

Ο Πολωνός ευρωβουλευτής ανοίγει νέο μέτωπο καθώς  υποστηρίζει ότι η συνάδελφός του  εκτός από το Κατάρ έπαιρνε χρήματα και από τη Μόσχα, ενώ το θέμα απασχολεί από χθες και τις εκπομπές της πολωνικής τηλεόρασης. 

Ο Πολωνός ευρωβουλευτής Βόλσκι που κατηγορεί την Καϊλή για σχέσεις με τη Μόσχα   

Ο Πολωνός ευρωβουλευτής Βόλσκι που κατηγορεί την Καϊλή για σχέσεις με τη Μόσχα  

«Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Εύα Καϊλη, κατηγορούμενη για το Qatargate, θέλει να με μηνύσει επειδή ισχυρίστηκα ότι ήταν υπό παρακολούθηση για τις ρωσικές επαφές της»  δήλωσε ο Βόλσκι. 

Εύα Καϊλή: Οι καταγγελίες για βασανιστήρια - Τι κατέγραψε κάμερα ασφαλείας

«Ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή θα πρέπει να επικεντρωθεί στο να τη βοηθήσει, γιατί αντιμετωπίζει μεγάλη ποινή φυλάκιση αφού κατηγορείται για διαφθορά» σχολίασε  ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ της Πολωνίας Πάβελ Γιαμπλόνσκι. 

Ο  ακροδεξιός ευρωβουλευτής που κατηγορεί την Εύα Καϊλη για σχέσεις με τη Ρωσία, είναι γνωστός στις Βρυξέλλες για τους πύρινους λόγους του κατά της Μόσχας, ενώ είχε κατηγορήσει την πρώην καγκελάριο της Γερμανίας Μέρκελ για ανεκτική στάση απέναντι στον Πούτιν   

Αντιπρόεδρος Ευρωβουλής: «Η Καϊλή μας πρόδωσε όλους» 

Προδομένος από την Εύα Καϊλή δηλώνει πάντως ο Λουξεμβούργιος διάδοχος της στην αντιπροεδρία του κοινοβουλίου. 

Εύα Καϊλή: η δήλωση του Λουξεμβούργιου ευρωβουλευτή που τη διαδέχθηκε στην αντιπροεδρία της Βουλής    

Εύα Καϊλή: η δήλωση του Λουξεμβούργιου ευρωβουλευτή που τη διαδέχθηκε στην αντιπροεδρία της Βουλής

«Το σκάνδαλο που έπληξε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο,  ήταν ένα φρικτό σοκ και για εμάς διπλό σοκ Αισθανθήκαμε προδομένοι διότι η Εύα Καϊλή ήταν μέλος της πολιτικής μας ομάδας και δεν μπορούμε  να το αρνηθούμε αυτό» δήλωσε ο Μαρκ Άνχελ.    

Θέμα τιμής αποτελεί εξάλλου για όλους τους ευρωβουλευτές η διαλεύκανση της υπόθεσης και οι βαριές ποινές σε όσους εμπλέκονται. 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top