Εύα Καϊλή: Καταγγελία ευρωβουλευτή και για τις σχέσεις της με τη Ρωσία!    

Παραμένουν προφυλακισμένοι Τζόρτζι και Ταλαμάνκα

Εύα Καϊλή: Την κατηγορεί ευρωβουλευτής και για σχέσεις με τη Ρωσία (η ανταπόκριση της Μαρίας Ψαρά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star)

Νέες φουρτούνες για την Εύα Καϊλή: Πολωνός ευρωβουλευτής καταγγέλλει ότι η προφυλακισμένη πολιτικός είχε σχέσεις και με τη Ρωσία!

Εύα Καϊλή: Προσφεύγει σε διεθνείς οργανισμούς καταγγέλλοντας βασανιστήρια  

Ωστόσο, ο συνήγορός της το διαψεύδει κατηγορηματικά. 

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του Star στις Βρυξέλλες Μαρία Ψαρά, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα, πρόκειται για τον Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι,  Πολωνό ευρωβουλευτή της ακροδεξιάς, ο οποίος κατήγγειλε δημόσια την κυρία Καϊλή ότι «παρακολουθείτο από μυστικές υπηρεσίες δυο κρατών - μελών της ΕΕ για έμμισθες σχέσεις με τη Μόσχα».

Δικηγόρος Καϊλή: Ψεύδη και συκοφαντία»

Δημητρακόπουλος για Καϊλή στο Star: Μένει στη φυλακή για πολιτικούς λόγους!

 

«Τα ανωτέρω είναι ψευδή, συκοφαντικά και πλήττουν βάναυσα την προσωπικότητα της κυρίας Εύας Καϊλή», δήλωσε ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος, που προμηνύει ότι η Εύα Καϊλή θα προσφύγει ενώπιον της Δικαιοσύνης κατά του συγκεκριμένου ευρωβουλευτή. 

Στο συμβούλιο και ο Τζόρτζι για το δικό του αίτημα αποφυλάκισης  

Ο Φραντσέσκο Τζόρτζι, σύντροφος της Εύας Καϊλή, βρέθηκε σήμερα ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου. 

Το προδικαστικό Συμβούλιο του Βελγίου αποφάσισε την παράταση για έναν ακόμα μήνα της προφυλάκισης του Φραντσέσκο Τζόρτζι και του Νικολό Φιγκά Ταλαμάνκα

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας Βρυξελλών 

«Στο πλαίσιο ευρείας κλίμακας έρευνας της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας για φερόμενες πράξεις εγκληματικής οργάνωσης, διαφθοράς και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, οι Φ.Τ. και Ν.Φ-Τ. εμφανίστηκαν σήμερα το πρωί ενώπιον του τμήματος του συμβουλίου του πρωτοδικείου των Βρυξελλών.

Με διαταγή που εκδόθηκε σήμερα το απόγευμα, η αίθουσα του συμβουλίου επιβεβαίωσε την προληπτική κράτηση των Φ.Τ. και Ν.Φ-Τ.

Εάν στην απόφαση αυτή ασκηθεί έφεση εντός 24 ωρών, οι ενδιαφερόμενοι θα εμφανιστούν ενώπιον του κατηγορητηρίου στο Εφετείο των Βρυξελλών εντός δεκαπέντε ημερών.

Προς το συμφέρον της έρευνας, προς το παρόν δεν θα κοινοποιηθούν περαιτέρω πληροφορίες. Ο Τύπος θα ενημερώνεται για νεότερες εξελίξεις με δελτίο τύπου.»
 

Οι δικαστικές εξελίξεις για Φραντσέσκο Τζόρτζι και Αντόνιο Παντσέρι

Οι δικαστικές εξελίξεις για Φραντσέσκο Τζόρτζι και Αντόνιο Παντσέρι   

Πάντως, όπως φαίνεται η συμφωνία του Παντσέρι με τις βελγικές Αρχές αρχίζει να αποδίδει, αφού κόρη και σύζυγος σήμερα στην Ιταλία αφέθησαν ελεύθερες, γεγονός που ερμηνεύεται από ορισμένους ότι ως ένδειξη ότι «ο Ιταλός... κελαηδάει»

Qatargate: Αθώος δήλωσε ο Κοτσολίνο – Ρίχνει το φταίξιμο σε Τζόρτζι

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top