QatarGate: «Κελαηδάει» ο Παντσέρι - Τι είπε για την Εύα Καϊλή

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Ελληνίδα ευρωβουλευτής

Πληροφορίες και για την Εύα Καϊλή φαίνεται πως έδωσε ο Αντόνιο Παντσέρι / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

«Κελαηδάει» ο Αντόνιο Παντσέρι και δίνει πληροφορίες για το QatarGate, μετά τη συμφωνία που έκανε με τις βελγικές αρχές, ώστε να πέσει στα «μαλακά». Οι πληροφορίες που έδωσε αφορούσαν και την Εύα Καϊλή και πιθανώς ήταν αυτές που έκριναν απαραίτητη την παράταση της προφυλάκισής της.

Εύα Καϊλή: Να παραμείνει στη φυλακή αποφάσισε το συμβούλιο  

Άνω κάτω κάνει η συμφωνία του Πιερ Αντόνιο Παντσέρι τους φερόμενους ως εμπλεκόμενους στο QatarGate. Ανάμεσα σε αυτούς και η Ελληνίδα ευρωβουλευτής, Εύα Καϊλή, η οποία παραμένει προφυλακισμένη, μετά τη σημερινή απόφαση των βελγικών αρχών.

Βασανιστήρια καταγγέλλει η Καϊλή - «Στην απομόνωση, στο κρύο, χωρίς παλτό»

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της ανταποκρίτριας στις Βρυξέλλες Μαρίας Ψαρά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος QatarGate μίλησε με αρνητικό τρόπο για την Εύα Καϊλή, κάτι που συνέβαλε στο να παραμείνει για ακόμα έναν μήνα στη φυλακή.

Ο Αντόνιο Παντσέρι μίλησε για την Εύα Καϊλή στις βελγικές αρχές

Ο Αντόνιο Παντσέρι μίλησε για την Εύα Καϊλή στις βελγικές αρχές / Φωτογραφία αρχείου Intime

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Καϊλή - Έκλαψε για το παιδί της

Μετά την απόφαση αυτή, η Εύα Καϊλή είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ένα βήμα πριν την κατάρρευση, όπως ανέφεραν πηγές στην ανταποκρίτρια του Star. 

Μάλιστα, φέρεται να δάκρυσε ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου, προκειμένου να το πείσει να έχει μαζί της την κόρη της, είτε εντός είτε εκτός της φυλακής.

Ήταν ευγενική απέναντι στους δικαστές και έδειξε σεβασμό στα μέλη του συμβουλίου, ωστόσο δεν έκρυψε ούτε την κούραση, ούτε την απογοήτευσή της.

Αγωνιά για το παιδί της η Εύα Καϊλή, μετά την παράταση της προφυλάκισής της

Αγωνιά για το παιδί της η Εύα Καϊλή, μετά την παράταση της προφυλάκισής της / Φωτογραφία αρχείου Intime

QatarGate: Δίνει πληροφορίες ο Παντσέρι

Ο Παντσέρι έχει κάνει άνω κάτω και τους εξ Ιταλίας εμπλεκόμενους στο Qatar gate, όπως ο σύντροφος της Ευας Καϊλή Φραντσέσκο Τζόρτζι και η λογίστρια της κλίκας στο Μιλάνο, οι οποίοι αποκαλύπτουν πληροφορίες για τον τρόπο που συνδέονταν προκειμένου να ξεπλύνουν μαύρο χρήμα. Την ίδια ώρα ο πρώην Ιταλός ευρωβουλευτής προσπαθεί να πείσει τους Βέλγους να ρίξουν στα «μαλακά» την κόρη του. 

QatarGate: Συνελήφθη η λογίστρια του Παντσέρι για διαφθορά και ξέπλυμα

Το νέο πρόσωπο στην υπόθεση QatarGate που αλλάζει τα δεδομένα είναι η λογίστρια  του συντρόφου της Ευας Καϊλή και του Αντόνιο Παντσέρι, η οποία βρίσκεται από χθες  σε κατ'οίκον περιορισμό στο Μιλάνο. Η Μόνικα Μπελίνι, πάντως, λίγες ώρες πριν συλληφθεί δήλωνε αθώα. 

Τα ιταλικά ΜΜΕ περιγράφουν την Μπελίνι ως τη γυναίκα που φαίνεται να κινεί τα νήματα μεταξύ των βασικών υπόπτων, της οικογένειας Παντσέρι και Τζόρτζι.

«Δίνουν» ο ένας τον άλλον οι Ιταλοί εμπλεκόμενοι στο QatarGate / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Από την πλευρά του, ο Φραντσέσκο Τζόρτζι, σύμφωνα με την ιταλική il fatto quotidianno, φαίνεται να ήταν εκείνος που «έδωσε» την 55χρονη λογίστρια στους, λέγοντας μάλιστα ότι είχε συνοδεύσει τον Παντσέρι στο Κατάρ κατά τη διάρκεια του μουντιάλ.

Οι Ιταλικές Αρχές πάντως θεωρούν ότι μέρος μιλανέζικου βραχίονα του QatarGate ήταν τόσο η Σίλβια Παντσέρι, όσο και ο πεθερός της Καϊλή. 

Η Μόνικα Μπελίνι περιμένει τις επόμενες εβδομάδες το δικαστήριο που θα κρίνει την έκδοσή της στο Βέλγιο. Εκεί θα βρεθούν σύντομα και η σύζυγος και κόρη Παντσέρι, που που κάνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να τύχουν ευνοϊκής μεταχείρησης από τις βελγικές Αρχές  

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top