Εύα Καϊλή: Να παραμείνει στη φυλακή αποφάσισε το συμβούλιο  

Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης από τη βελγική δικαιοσύνη  

Εύα Καϊλή: Το video του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του Star για το αίτημα αποφυλάκισής της  

Η Εύα Καϊλή θα παραμείνει προφυλακισμένη για την υπόθεση του Qatargate, αποφάσισαν πριν  από λίγο οι δικαστές του αρμόδιου προδικαστικού συμβουλίου του Πρωτοδικείου των Βρυξελλών, καθώς απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισής της με περιοριστικούς όρους, λόγω και του ότι το παιδί της βρίσκεται στη βρεφική ηλικία.  

Να σημειωθεί ότι οι δικηγόροι της  Αντρέ Ριζόπουλος και Μιχάλης Δημητρακόπουλος, κατήγγειλαν βασανιστήρια εις βάρος της πελάτου τους, υποστηρίζοντας ότι από τις 11 Ιανουαρίου έως τις 13 Φεβρουαρίου η ευρωβουλευτής ήταν σε απομόνωση, στο κρύο, χωρίς να της επιτρέπεται να φοράει το παλτό της και να επισκέπτεται την τουαλέτα.

Βασανιστήρια καταγγέλλει η Καϊλή - «Στην απομόνωση, στο κρύο, χωρίς παλτό»

Αξίζει να αναφερθεί επίσης, σχετικά με την υπερασπιστική γραμμή της, ότι η Εύα Καϊλή συνεχίζει να δηλώνει αθώα και ότι δεν έχει σχέση με την υπόθεση του Αντόνιο Παντσέρι.     

Εύα Καϊλή: Αγωνία  για την κατάθεση Παντσέρι - Θα δηλώσει αθώα

Ειδικότερα, το δελτίο τύπου αναφέρει:

«Στο πλαίσιο ευρείας κλίμακας έρευνας της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας για φερόμενη εγκληματική οργάνωση, διαφθορά και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, η Ε.Κ. εμφανίστηκε σήμερα το πρωί ενώπιον του Πρωτοδικείου στις Βρυξέλλες.

Με απόφασή του σήμερα το πρωί, το προδικαστικό τμήμα επιβεβαίωσε την προφυλάκιση της Ε.Κ. Εάν ασκήσει έφεση κατά αυτής της απόφασης εντός 24 ωρών, θα εμφανιστεί ενώπιον του εφετείου εντός 15 ημερών».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top