Εύα Καϊλή: Αγωνία  για την κατάθεση Παντσέρι - Θα δηλώσει αθώα 

Δικηγόρος Κορογιαννάκης στο Star: Όποιος είναι αθώος δεν φοβάται τίποτα

Εύα Καϊλή: Η ανταπόκριση της Μ. Ψαρά από τις Βρυξέλλες για τις εξελίξεις στην υπόθεση και τι δήλωσε ο δικηγόρος Ν. Κορογιαννάκης για το πόσο την επηρεάζει η ομολογία Αντόνιο Παντσέρι.    

Μία ακόμα δικαστική μάχη θα δώσει αύριο η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, η οποία θα εμφανιστεί στο δικαστικό συμβούλιο στις Βρυξέλλες για να υπερασπιστεί το αίτημα αποφυλάκισής της, συνοδευόμενη από τους δικηγόρους της Μιχάλη Δημητρακόπουλο και  Ρενέ Αντρέ Ριζόπουλο.    

Καϊλή - Σπυράκη: Η Μέτσολα έλαβε τα αιτήματα για άρση της ασυλίας τους 

‘Όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του Star στις Βρυξέλλες Μαρία Ψαρά, η Εύα Καϊλή,  σε αντίθεση με τον Αντόνιο Παντσέρι έχει αποφασίσει να δηλώσει αθώα και να προσπαθήσει να αποδείξει την αθωότητά της,  

Η αυριανή συνεδρίαση πάντως θα ασχοληθεί μόνο με το αίτημα αποφυλάκισής της και όχι με την ουσία της υπόθεσης. 

Δικηγόρος Βρυξελλών Ν. Κορογιαννάκης: Ο αθώος δε φοβάται τίποτα, ο ένοχος δεν μπορεί να κοιμάται 

Αντόνιο Παντσέρι: Υπέγραψε συμφωνία μετάνοιας και απέσυρε την έφεση!   

Ο Νίκος Κορογιαννάκης, δικηγόρος Βρυξελλών, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στη Μάρα Ζαχαρέα για την υπόθεση της Εύας Καϊλή και όπως ανέφερε, σχετικά με το αν η  συμφωνία Παντσέρι με τις βελγικές αρχές μπορεί να επηρεάσει και τη δική της  θέση και με ποιο τρόπο, «τα αποδεικτικά στοιχεία που θα παρουσιάσει ο κ. Παντσέρι θα επηρεάσουν όλη την εξέλιξη της δίκης»

Εύα Καϊλή: «Αυτή τη φορά θα μιλήσει περισσότερο για την υπόθεση»

Όπως πρόσθεσε, «φυσικά, όποιος είναι αθώος δεν έχει να φοβάται τίποτα, όποιος είναι ένοχος από χθες δεν θα πρέπει να κοιμάται καλά».  

Δικηγόρος Κορογιαννάκης: Ο αθώος δεν έχει να φοβάται τίποτα

Δικηγόρος Κορογιαννάκης: Ο αθώος δεν έχει να φοβάται κάτι  

Στο ερώτημα της Μ. Ζαχαρέα αν «κατά τη συζήτηση για την αποφυλάκιση της Εύας Καϊλή  ή μη, παίζει ρόλο η αλλαγή στάσης του Αντόνιο Παντσέρι», ο κ. Κορογιαννάκης απάντησε:  

«Η αλλαγή στάσης του Παντσέρι μάλλον είναι κάτι που ετοιμαζόταν από καιρό. Ήδη συνεργάζεται με τις αρχές,  αν και δεν έχει ολοκληρώσει τις καταθέσεις του για όλα τα θέματα. Εφόσον ο ανακριτής θεωρεί ότι η κυρία Καϊλή είναι ένοχος για κάποια αδικήματα, φυσικά είναι καλύτερα ο ίδιος να περιμένει τις αποκαλύψεις Παντσέρι πριν προχωρήσει σε αποφυλακίσεις οποιουδήποτε από τους κατηγορουμένους»

«Κλείδωσαν» οι ημερομηνίες ακρόασης για Καϊλή και Τζόρτζι

Ο δικηγόρος των Βρυξελλών διευκρίνισε ότι η κατάθεση Παντέρι παίζει ρόλο όσον αφορά το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιο στοιχείο για την Εύα Καϊλή που μέχρι στιγμής δεν  έχει γίνει γνωστό  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top