«Κλείδωσαν» οι ημερομηνίες ακρόασης για Καϊλή και Τζόρτζι

Αναβολή ζήτησε και πήρε ο σύντροφος της Εύας Καϊλή

H ανταπόκριση της Μαρίας Ψαρά για τις ημερομηνίες ακρόασης της Εύας Καϊλή και του Φραντσέσκο Τζόρτζι / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Για σήμερα ήταν προγραμματισμένη η ακρόαση του συντρόφου της Εύας ΚαϊλήΦραντσέσκο Τζόρτζι για το αίτημα αποφυλάκισής του, μετά από ένα μήνα κράτησης σε βελγικές φυλακές, ωστόσο πήρε αναβολή για τις 26 Ιανουαρίου. Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας έρχεται και η σειρά της πρώην ευρωβουλευτού να παραστεί ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου.

Qatargate: Βρέθηκαν 700.000 στο σπίτι του Παντσέρι – Πού τα είχε κρύψει

Σύμφωνα με όδα μεταδίδει από τις Βρυξέλλες η ανταποκρίτρια του Star Μαρία Ψαρά, o Τζόρτζι μετέβη σήμερα στο δικαστικό μέγαρο των Βρυξελλών για να παραστεί ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου που θα αποφάσιζε αν θα παραμείνει προφυλακισμένος ή όχι.

Εύα Καϊλή: Στο μικροσκόπιο οι επαφές με τον ηθοποιό Άστον Κούτσερ! 

Ο σύντροφος της Εύας Καϊλή έμεινε περίπου μία ώρα, ωστόσο τελικά ζήτησε και έλαβε αναβολή για τις 26 Ιανουαρίου.

Η ημερομηνία για την Εύα Καϊλή  έχει προσδιοριστεί για τις 19 Ιανουαρίου.

Η ημερομηνία για την Εύα Καϊλή  έχει προσδιοριστεί για τις 19 Ιανουαρίου.

Στο μεταξύ, αίσθηση προκαλούν οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η βελγική εφημερίδα Le Soir, με ντάνες χρημάτων, εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που είχαν βρει οι Αρχές στην κατοικία του πρώην ευρωβουλευτή και φερόμενου ως «εγκεφάλου» του σκανδάλου, Πιερ Αντόνιο Παντσέρι.

αίσθηση προκαλούν οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η βελγική εφημερίδα Le Soir, με ντάνες χρημάτων

Μάλιστα, αυτά τα χρήματα τα είχαν βρει οι αστυνομικοί την περασμένη Άνοιξη, όταν μυστικά είχαν μπει στο σπίτι του. Τα είχαν εντοπίσει και φωτογραφίσει, αλλά τα είχαν αφήσει στη θέση τους για να μην καταλάβει ο Παντσέρι ότι η έρευνα ήταν σε εξέλιξη. 
 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top